REVIEW – Samsung 65LS03A – Frame la un pret irezistibil !

Azi vreau sa va dezvalui ce parere mi-am facut despre Samsung 65LS03A, un produs foarte apreciat in randul cumparatorilor. De altfel, vreau sa va prezint si ce calitati are el!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Am fost surprins sa pot afla ca acest televizor Poate fi asezat pe perete asemeni unui tablou No Gap Wall-MountSa montezi The Frame pe perete este simplu si usor si il poti inclina lateral, inapoi sau inainte, pentru o vizualizare ideala. Superb din toate partile, se potriveste perfect in spatiul disponibil.

Review Samsung 65LS03A

Pot sa va spun ca One Invisible Connection reduce numarul de cabluri din casa si foloseste unul singur pentru conectarea cu mai multe dispozitive. Rezultatul este o suprafata curata, fara cabluri la vedere. Mai simplu inseamna mai eficient. Standul StudioThe Frame poate fi amplasat si pe standul propriu astfel incat se integreaza perfect cu stilul interiorului tau.

Pret Samsung 65LS03A

Recomandarea noastra -> AICI!

La final parerea mea este ca merita tori banii acest produs 65LS03A Este la un pret de aproapte 9000 lei in piata online din Romania dar noi am cautat pentru dvs o oferta imbatabila pe care o gasiti mai jos! Spor la Shoping!

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 65LS03A
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare