REVIEW – SAMSUNG 43TU6979 – UN TV DE LA PRET FOARTE BUN

Salut! In randurile de mai jos puteti citi o postare in care va voi prezenta modelul 43TU6979 de la Samsung . Concret, aflati informatii despre el, cel mai bun pret, dar si ce parere mi-am facut in urma testelor.

Va spun sincer despre designul modern al Tu6979 este foarte frumos și face o impresie de înaltă calitate datorită manoperei sale de înaltă calitate.

REVIEW SAMSUNG 43TU6979


M-a surprins cadrul care este foarte subțire și, prin urmare, discret, astfel încât să nu distragă atenția de la conținutul imaginii. Picioarele fac, de asemenea, o impresie stabilă.
Sunt departe, ceea ce înseamnă că acceptă foarte bine televizorul UHD. Chiar și atunci când utilizați un suport de perete, TU6979 taie o figură fină datorită cadrului său subțire și adâncimii reduse, chiar dacă este realizat în întregime din plastic. Interfețele sunt aliniate spre marginea dreaptă a ecranului – astfel încât sunt întotdeauna ușor de accesat. Există decupaje în spate pentru gestionarea curată a cablurilor, iar clemele pot fi folosite pentru a ascunde cablurile din spatele picioarelor, astfel încât totul să arate ordonat. Este păcat că există doar două interfețe HDMI.

Va zic ca prin urmare, designul televizorului eficient din punct de vedere al costurilor este destul de reușit și, în ansamblu, este foarte asemănător cu Q60T – cel mai ieftin reprezentant al seriei QLED.

Despre display va zic ca panoul VA de 10 biți are un negru profund și uniform, iar contrastul este cu adevărat impresionant la 5100: 1 . Acest lucru creează o imagine foarte atractivă, mai ales în camerele întunecate. Televizorul UHD nu are reglaj local și luminozitatea maximă este, de asemenea, de aproximativ 270 de niținu deosebit de mare. Dar faptul că TU6979 eficient din punct de vedere al costurilor are funcții precum estomparea locală cu matrice completă, un spațiu extins de culoare sau un strat suplimentar pentru un unghi de vizualizare extins ar cere într-adevăr prea mult pentru preț.

PRET SAMSUNG 43TU6979

Recomandarea noastra -> AICI!

Deci, dacă sunteți în căutarea unui televizor entry-level accesibil pentru o cameră întunecată sau luminoasa și aveți un unghi de vizualizare care nu este prea înclinat, ați putea lua în considerare cu siguranță TU6979.
Pretul pe piata din Romania este de 4.000 de lei, dar noi am cautat  si am gasit pentru dumneavoastra o oferta foarte accesibila care este disponibila pe unul dintre linkurile afisate pe site-ul nostru.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
SAMSUNG 43TU6979
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare