Review – Samsung 43M5502 – Smart TV la un pret cu adevarat Smart !

In vederea achizitionarii unui nou produs, informarea este cheia succesului. Astfel, in review-ul de acum vom discuta totul despre modelul in cauza. Pe langa informatii importante, va prezint si un pret bun de pe piata! Vorim astazi despre modelul Samsung 43M5502 un televizor de clasa medie cu tehnologie HD ce este ideal pentru orice camera de zi !

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

In primul rand vreau sa discutam despre designul acestui model, un design minimalist si modern ce ofera un plus de eleganta iar stander-ul acestuia fiind mai discret ofera o sabilitate ridicata televizorui !

Rezolutia este de 1920×1080 pixeli cu tehnologii precum Micro Dimming ce asigurta o vizualizare perfecta a celor mai mici detalii . Ca si factor de calitate de un PQI 900 certificat Samsung, modelul garanteaza o imagine superioara fata de alte televizoare conventionale !

Review Samsung 43M5502

Platforma Smart este una foarte usor de folosit si destul de intuitiva fiind actualizata la zi cu ultimele aplicatii de redare media disponibile in acest moment, aplicatii precum Youtube HBO GO, Netflix va asigura un continut media diversificat si unic !

Tehnologia Hyper Real Engine Picture optimizeaza in timp real imaginea si ofera cel mai bun efect de vizualizare posibil ! Nu putem trece cu vederea peste procesorul de imagine al acestui model, un processor Quad Core ce ofera o reactie  mult mai rapida la comenzi  in care aplicatiile au o viteza mult mai mare de raspuns !

Pret Samsung 43M5502

Recomandarea noastra -> AICI!

Sistemul mult prea cunoscut Tizen reduce semnificativ timpul de receptive al modelului si ofera acces la foarte multe jocuri si aplicatii !

Functiile si caracterisiticile al acestui Smart TV creeaza oportunitatea utilizatorului de a avea un adevarat centru media in propria locuinta ! Fiind un model din ce in ce mai cautat de catre pasionatii de imagini cat mai realite fac ca acest televizor sa fie in topul nostru ! Recomandam acest televizor fiind cotat cu 5 stele !

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Samsung 43M5502
Stele acordate
51star1star1star1star1star