Review – Samsung UE32N5002 – pret de top!

Va salut! Nu de mult am testat produsul Samsung UE32N5002 de azi, iar acum mi-am propus sa vi-l prezint intr-un review complet! Sa trecem la treaba!

Haideti sa va spun despre Caracteristica inteligentă View Clear îmbunătățește calitatea imaginii – aceasta reduce zgomotul și interferențele, crescând în același timp contrastul și culoarea. Rezultatul este o imagine foarte frumoasă.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Va recomand acest model de televizor deoarece detine culori cum ar trebui să arate. Tehnologia Wide Color Enhancer asigură randarea bogată a culorilor. Cu culori luminoase și vibrante, imaginea rezultată este puțin mai bună.

Review Samsung UE32N5002

Haideti sa va spun cateva diverse detalii, datorita rezolutiei Full HD, veți găsi noi detalii în multe dintre filmele pe care le vedeți, dar emisiunile obișnuite de televiziune vor avea o dimensiune diferită. Experimentați puterea de reglare fină Full HD cu propriile dvs. ochi.

Am testat si redarea continutului pe ecran depe USB, vreau sa spun ca nu trebuie să vă limitați la vizionarea canalelor TV locale. Conectați spațiul de stocare extern la USB și vizualizați propriul conținut multimedia preferat.

Pret Samsung UE32N5002

Recomandarea noastra -> AICI!

Vreau sa va mai spun cateva caracteristicii generale, diagonal televizorului este de 80cm (32”), avand o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 tipul de iluminare din spate este LED, puterea celor 2 boxe incorporate este de 10W la un total de 20W Stereo, aceste televizor are o greutate de aproximativ 6 kg.

Pretul  acestui produs este aproximativ 1900 RON foarte bun si poate fi gasit si la promotii daca sunteti atent !Am cautat si am gasit pentru dvs o oferta mai mult decat interesanta.Daca doriti o gasiti putin mai jos!Va multumim!

Pretul de azi 23.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Samsung UE32N5002
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare