REVIEW – TV LG 50NANO753PR

LG 50NANO753PR este numele produsului pe care il vom descoperi azi. Vom afla impreuna tot ceea ce acesta ne ofera, ce opinii au clientii, dar si care este un pret bun de pe piata!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot sa va spun ca LG NANO75 2021 este un televizor NanoCell 4k entry-level. Rulează cea mai recentă versiune a interfeței webOS a LG, care are o selecție uriașă de aplicații. Este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni, de la 43 inch la 86 inch. Am testat modelul de 65 de inchi, care are un panou asemănător IPS, dar ne așteptăm ca modelele de 50 de inchi și 70 de inchi să aibă panouri VA, iar modelul de 86 de inchi este ceva mai avansat.

REVIEW – TV LG 50NANO753PR

Mi-a placut ca modelele cu panouri tip IPS au unghiuri largi de vizualizare, dar contrast redus. Din păcate, nu este foarte luminos, nu poate afișa o gamă largă de culori și nu are o caracteristică locală de estompare. Nici nu este foarte bogat în funcții, deoarece poate elimina doar tremuratul din anumite surse și nu acceptă nicio caracteristică avansată de joc, cum ar fi rate de reîmprospătare variabile sau HDMI 2.1.

Alta chestie interesanta este ca avem un televizor dezamăgitor pentru vizionarea de filme într-o cameră întunecată. Are un contrast sub egal, fără estompare locală și o uniformitate inadecvată a negrului, astfel încât negrul arată gri într-o cameră întunecată și există unele înfloriri în jurul obiectelor luminoase. În plus, crește bine conținutul cu rezoluție mai mică și poate elimina trepidațiile, dar numai din sursele 24p sau din aplicațiile native.

Precizes ca designul televizorului este destul de simplu. Marginile sunt puțin mai plate decât LG NANO80 2020 și sunt metalice, ceea ce îi conferă un aspect puțin mai premium. Seamănă puțin cu LG NANO90 de ultimă generație, dar cu o senzație mai puțin premium.

PRET – TV LG 50NANO753PR

Recomandarea noastra -> AICI!

In incheierea acestu review concluzionam ca avem de un produs ok la un pret decent .Daca sunteti interesati aveti aici o oferta interesanta cautata special pentru voi.Il puteti gasi la un pret de aproximativ 2900 lei dar noi v ma gasit o foerta mai buna!

Pretul de azi 15.06.2024 la eMAG -> Vezi Aici !
Categories: LG, Televizoare