REVIEW LG OLED83C11LA – Tehnologie OLED la un super pret

Azi va voi prezenta un nou produs pe care l-am testat de curand. Ca de fiecare data vom descoperi impreuna toate caracteristicile acestuia, dar si cea mai buna oferta de pe piata din Romania!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pentru inceput va pot spune ca LG OLED83C11LA face parte din gama de top a producatorului ce garanteaza o experienta de vizualizare unica folosid tehnologia OLED. Haideti sa aflam mai multe despre acest model si cu ce dotari vine.

Review LG OLED83C11LA

Ce mi-a placut foarte mult inca de la prima interactiune este design-ul elegant si minimalist ce se imbina perfect cu orice decor al casei, are finisaje de calitate si este conceput intr-un stil modern ce te v-a incanta de la prima privire.

Pe partea de tehnologie si functii voi incepe sa va spun despre rezolutia 4K ce a scos in evidenta chiar si cel mai ascuns detaliu dintr-o scena de film intunecata. Rezolutia fiind de 4 ori mai mare ca cea a unui TV conventional, iti va asigura acel cinematograf acas ape care mereu ti l-ai dorit sa il ai.

Functiile SMART ale acestui model te ajuta sa te conectezi cu aproape orice dispozitiv iar aplicatiile precum Netflix HBO Go sau Youtube sunt doar la un buton distanta.

Pret LG OLED83C11LA

Recomandarea noastra -> AICI!

La final parerea mea este ca merita tori banii acest produs.Este la un pret de aproape 28000 lei in piata online din Romania dar noi am cautat pentru dvs o oferta imbatabila pe care o gasiti mai jos! Spor la Shoping!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !
Categories: LG, Televizoare