REVIEW – LG OLED55G1

Salut! In urma cu doar o zi am avut placerea sa testez LG OLED55G1. Modelul este unul de top, iar in review-ul urmator vom descoperi impreuna tot ceea ce ne ofera, dar si locul de unde il putem cumpara la oferta!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

M-a impresionat ca LG G1 este unul dintre cele mai bune OLED-uri ale firmei sud-coreene de până acum, din cauza designului său minimalist, a calității fabuloase a imaginii și a caracteristicilor extinse (în special pentru jocuri), acest afișaj emană calitate. Preocuparea sa pentru montarea pe perete înseamnă că nu este pentru toată lumea, dar acesta este un alt televizor de înaltă calitate de la LG.

Review LG OLED55G1

Pot sa va spun ca televizoarele OLED au devenit aproape sinonime cu LG. Marca de electronice sud-coreeană produce panourile care sunt prezente în fiecare OLED de pe piață și, cu LG G1 (OLED55G1), își propune să-și dezvolte în continuare propriile OLED- uri .

Altceva interesant este ca odată cu lansarea G1 Gallery OLED, LG a introdus tehnologia de bază a panourilor pentru a încuraja mai multă luminozitate. Acest „panou OLED Evo” este exclusiv pentru G1, ceea ce ar trebui să-l diferențieze de C1 – deoarece anii precedenți au văzut paritate de imagine între seria C și seria G.

Pret LG OLED55G1

Recomandarea noastra -> AICI!

In concluzie e clar ca avem un produs foarte interesant la un pret bun . Il puteti cumpara la un pret de apoximativ 9151 lei , din online-ul romanesc dar noi v-am cauta special o oferta foarte tare, pe care o gasiti mai jos! Va Multumim!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Categories: LG, Televizoare