REVIEW – Televizor Super UHD Smart LG 55SJ810V – Elegant si performant!

Astazi vom vorbi despre un produs foarte interesant, anume televizorul LG 55SJ810V. In urma review-ului pe care il puteti citi mai jos, veti afla caracteristicile produsului, cel mai mic pret de pe piata din Romania, dar si ce cred cumparatorii despre el. Sa incepem!

LG 55SJ810V

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

LG 55SJ810V are un ecran Super UHD cu o diagonala generaoasa de 139 cm. Acesta foloseste o tehnologie Nano Cell, care face ca imaginile sa se bucure de o claritate cu mult peste medie. Continutul video este redat la o rezolutie 4K Ultra HD, acesta fiind marcat de culori bogate, un contrast puternic, dar si un unghi larg de vizualizare.

Designul televizorului nu este cel mai slim de pe piata, insa chiar si asa ne incanta cu un aspect subtire, modern si elegant. Practic, se va potrivi perfect in livingul vostru, acolo unde eu va recomand sa-l plasati pentru a va bucura la maximum de performantele sale.

Review LG 55SJ810V

Cu siguranta, televizorul va atrage atentia tuturor celor din jur, fie ca va fi plasat pe perete, fie pe o comoda cu ajutorul piciorului pe care il are in dotare.

Experienta audio va fi una buna si ea. Sistemul este stereo, iar resirea este de 2 x 10 W. Bun, dispozitivul nu impresioneaza neaparat la acest aspect, insa puteti cumpara oricand un set de boxe sau un soundbar pe care il puteti conecta cu ajutorul jack-ului special conceput.

Apropo de acest aspect, trebuie sa stiti ca LG 55SJ810V va permite conectarea a oricarui tip de sursa externa, deoarece este dotat cu toti conectorii necesari. Printre cei mai importanti, tin sa amintesc intrarile USB, porturile HDMI sau Wi-Fi-ul integrat.

Pret LG 55SJ810V

Recomandarea noastra -> AICI!

Sunteti fani ai functiilor Smart? Vesti bune atunci! 55SJ810V vine cu sistemul de operare webOS 3.5. Acesta este extrem de usor de folosit de catre absolut oricine. El ne ofera un acces facil si intuitiv la aplicatiile online preferate, transformand televizorul intr-un adevarat centru de divertisment.

 

In urma testelor am ramas placut surprins in legatura cu televizorul LG 55SJ810V. Acesta sta foarte bine la absolut toate capitolele: Imagine, Sunet, Functii Speciale sau partea de Smart.

Pretul de azi 23.03.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
LG 55SJ810V
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare