REVIEW – Philips 65PUS6704/12 – Pret fantastic!

In randurile urmatoare veti descoperi cateva din parerile celor care detin produsul Philips 65PUS6704/12, cel mai bun pret de pe piata din Romania la care poate fi cumparat, dar si ce opinie mi-am facut despre el dupa teste.

Televizor LED Philips 165 cm, 65PUS6704/12, Ultra HD 4K, Smart TV, Ambilight, WiFi, CI+, Negru

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Vrei să joci jocuri, să urmărești Netflix sau să cauți conținut și aplicații în Magazinul Google Play? Întrebați-vă televizorul. Puteți controla, de asemenea, toate dispozitivele Smart Home compatibile cu Google Assistant. De exemplu, opriți lămpile în timpul unei seri de film sau setați termostatul fără să vă ridicați. Nu trebuie să căutați niciodată telecomanda. Acum puteți controla televizorul Philips Smart cu vocea dvs. prin dispozitive compatibile cu Alexa, cum ar fi Amazon Echo. Porniți televizorul, alegeți un canal diferit, treceți la consola de jocuri și multe altele cu Alexa.

Review Philips 65PUS6704/12

Televizor LED Philips 165 cm, 65PUS6704/12, Ultra HD 4K, Smart TV, Ambilight, WiFi, CI+, Negru

Mi-a atras atentia foarte mult si faptul ca prin  intermediul unui hard disk separat sau al unui stick USB pe care îl conectați la USB, puteți, de asemenea, să înregistrați programe, să întrerupeți televizorul în direct și să-l derulați. Are 3 conexiuni HDMI și 2 porturi USB.

Apreciez faptul ca avem si HDR cu Dolby Vision iar HDR îți imbie  vederea și arată nuanțe nevăzute anterior în divertismentul de  acasă. Extinzând lumină, negrul  și fiecare culoare se ridica la  niveluri extraordinare , imaginea acestui model se apropie de viața reală.

Daca va place sa fiti in  pas cu moda si va place si stilul minimalist aflati atunci ca acest televizor se potriveste criteriilor dvs, el adopta un desing minimalit, cu rame foarte subtiri, grosimea lui fiind minima, culoarea gri argintie potrivinduse oricarei camere sau livind din casa dvs.

Pret Philips 65PUS6704/12

Recomandarea noastra -> AICI!

In concluzie e clar ca avem un produs foarte interesant la un pret bun . Il puteti cumpara la un pret de apoximativ 3800  lei , din online-ul romanesc dar noi v-am cauta special o oferta foarte tare, pe care o gasiti mai jos! Va Multumim!

Pretul de azi 04.08.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Philips 65PUS6704/12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice