REVIEW – LG 65SM9010PLA – Tehnologia HDR 4K!

In articolul zilei vom vorbi despre televizorul LG 65SM9010PLA, un model apreciat de catre cumparatori, datorita functiilor pe care le detine. Te invitam sa afli toate informatiile despre el, asta pentru ca la finalul articolului sa fii corect informat cu privire la produsul in cauza.

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Vorbim despre un televizor dedicat incaperilor largi, deoarece este unul de mari dimensiuni. Modelul detine un ecran LED de 164 cm in diagonala. Imaginile pe care le reda vor fi mereu imbunatatite de tehnologia HDR 4K, indiferent de rezolutia la care sunt redate de catre sursa.

Review LG 65SM9010PLA

Asa cum v-ati dat deja seama, LG 65SM9010PLA suporta rezolutia 4K Ultra HD, iar impreuna cu caracteristicile superioare de imagine, va afisa culori extrem de vii si naturale, un contrast puternic si nuante de negru perfecte.

Televizorul foloseste caracteristici superioare si in ceea ce priveste sunetul, asta pentru ca el sa fie redat mereu corect, indiferent de volumul utilizat. Sistemul audio este unul stereo, iar iesirea RMS este de 20 W.

Functiile Smart nu lipsesc din dotarea acestui TV LG. El poate fi conectat le retea prin LAN sau cu ajutorul Wi-Fi-ului integrat. Cu o apasare de telecomanda, va veti conecta la interfata webOS, de unde veti putea alege aplicatia dorita si unde va veti putea bucura de continutul din online preferat.

In plus, daca nu sunteti fani ai internetului, puteti oricand sa conectati televizorul la o sursa externa folosind unul din conectorii detinuti. Cei mai importanti si cunoscuti sunt: HDMI, USB si minijack-ul de 3.5 mm pentru casti.

Pareri despre LG 65SM9010PLA

Pret LG 65SM9010PLA

Recomandarea noastra -> AICI!

Luand in calcul toate cele de mai sus, nu cred ca gresesc atunci cand spun ca LG 65SM9010PLA este un televizor premium, ce va satisface chiar si cei mai pretentiosi dintre cumparatori. Modelul costa undeva in jurul sumei de 14000 RON, dar dupa indelungi cautari, l-am gasit la o super oferta de care va recomand calduros sa profitati!

Pretul de azi 23.04.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG 65SM9010PLA
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice