REVIEW – Televizor LED Android Philips 65PUS6521/12, 4K Ultra HD

Philips 65PUS6521/12 este numele televizorului pe care il veti descoperi in acest review. Pe langa caracteristicile pe care modelul le detine, va voi dezvalui si magazinul online de unde puteti cumpara produsul la cea mai tare oferta!

Philips 65PUS6521/12 este un televizor Smart Android, ce are un ecarn LED de 164 cm si care ofera super rezolutia 4K Ultra HD. Pe langa imaginile impecabile, modelul va ofera si un acces rapid si usor la toate aplicatiile din platoforma Google Play.

Philips 65PUS6521 review pareri

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Designul este unul superb, fiind un televizor elegant si modern in acelasi timp, ceea ce il face sa fie potrivit pentru orice tip de ambient. Unul dintre cele mai importante aspecte legate de model, este functia Ambilight, care va ofera o experienta vizuala de senzatie. Practic, peretele din spatele televizorului va fi o prelungire a ecranului, pentru ca vor fi proiectate culori preluate din imaginile vizionate!

Review Philips 65PUS6521/12

Televizorul ofera o calitate video incredibila, ecranul sau suportand o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli. Continutul favorit va fi marcat de culori vii si naturale, dar si de un contrast puternic. Pe langa super rezolutia pe care o suporta, dispozitivul mai foloseste si urmatoarele caracteristici superioare de imagine:

  • Micro Dimming Pro
  • Ultra Resolution
  • Natural Motion
  • Pixel Precise Ultra HD

Philips 65PUS6521/12 nu sta deloc rau nici la capitolul sunet. El este dotat cu un sistem audio Stereo, ce are o iesire RMS de 20 W. Pentru ca experienta audiovizuala sa fie una completa si de calitate, sunetul este si el ajutat la randul sau de cateva tehnologii speciale, cum ar fi: DTS, Clear Sound si Smart Sound.

Pret Philips 65PUS6521/12

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul foloseste sistemul de operare Android 5.1 (Lollipop), iar conectarea la internet se face prin Wi-Fi integrat sau LAN. Desi este un Smart TV performant, multi dintre voi se intreaba probabil care sunt posibilitatile de conectare a surselor externe. Ei bine, vestile sunt bune, deoarece televizorul vine cu:

  • Slot CI+
  • 3 Intrari USB
  • Intrare Component
  • Intrare Scart (RGB)
  • Minijack Casti
  • 4 Porturi HDMI

Pe langa cele prezentate, Philips 65PUS6521/12 o sa va mai surprinda si cu urmatoarele caracteristici speciale pe care le detine: MultiRoom Client and Server, SimplyShare, HbbTV, Program: Pause TV, USB Recording, Online Video stores, Open Internet browser, Social TV, YouTube, Auto detect Philips devices, Device connection wizard, Network installation wizard, Settings assistant wizard, One-stop Smart Menu button, Firmware upgrade si Screen Format Adjustments.

Pretul de azi 17.06.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Philips 65PUS6521/12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare