REVIEW – Philips 58PUS755512 – Cea mai buna alegere!

Hai sa va spun. Cu Philips 58PUS7555, puteți viziona filme, serii și videoclipuri online la o calitate clară a imaginii.

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

M-a surprins datorită rezoluției 4K, nu trebuie să pierdeți niciun detaliu. Puteți vedea toate frunzele unui copac și boabele de nisip pe plajă.Am observat ca atunci când conectați televizorul la Internet, puteți accesa aplicații precum Netflix și YouTube. În acest fel, puteți transmite cu ușurință serialele și videoclipurile preferate. Acest televizor are 3 conectori HDMI diferiți. Acest lucru vă permite să conectați 3 dispozitive diferite la televizor și nu trebuie să vă faceți griji cu schimbarea cablurilor.

 

Review Philips 58PUS755512

Va spun ca televizoarele Philips bazate pe tehnologia 4K Ultra HD sunt intr-adevar unele uimitoare, deoarece acestea sunt cu adevarat capabile sa redea niste imagini foarte clare, lucru care se datoreaza in special rezolutiei de patru ori mai mare decat a unui televizor standard HD. Iar aici vreau sa va mai spun ca, un televizor Philips bazat pe o tehnologie 4K Ultra HD va va acorda posibilitatea sa urmariti filme, emisiunile preferate sau evenimentele sportive, ca si cum ati face cu adevarat parte din actiune.

 

Pret Philips 58PUS755512

Recomandarea noastra -> AICI!

 

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 3.500 de lei. Noi am gasit pentru dumneavoastra o oferta mult mai buna pe care vi-o las in acest link.

 

Pretul de azi 07.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Philips 58PUS755512
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare