REVIEW – Philips 55PUS6482/12 – Ambilight 4K la pretul care iti place !

Dupa ce am testat acest produs, am revenit cu o postare dedicata in care am placerea sa vi-l prezint. In afara de informatii tehnice, o sa va dezvalui si locul de unde poate fi cumparat la oferta! Televizorul Philips 55PUS6482/12 este un Smart TV 4K Ultra HD cu sistem de operare Android ce detine tehnologia de iluminare ambientala Ambilight ! Este un model ce garanteaza o experienta de vizualizare aparte oferind scene raliste ce depasesc limitele ecranului ! Haideti sa aflam mai multe despre acest model !

In primul rand voi incepe sa vorbesc despre sistemul Ambilight ce ofera o experienta alaturi de un concept nou, prin proiectarea unei lumini ambientale in spatele ecranului oferind practice o imagine ce strabate dincolo de televizor in sine ! Ambilight se adapteaza la actiunea scenei redata in timp real oferind astfel o culoare ambientala similara cu cea a scenei de actiune urmarita !

Review Philips 55PUS6482/12

Am observant ca acest televizor combină o rezoluție uimitoare de 4K Ultra HD și o calitate excelentă a sunetului prin intermediul woofer-ului Soundbar încorporat. Și datorită sistemului Android, vă puteți bucura de posibilități nelimitate de divertisment la îndemână. Datorită sistemului Android de pe televizor, navigarea, redarea media, vizionarea filmelor sau utilizarea aplicației este super rapidă, super intuitivă și super plăcută!

  Pret Philips 55PUS6482/12

Recomandarea noastra -> AICI!

De asemenea High Range Dynamic Premium este un nou standard pentru redarea video. Datorită soluțiilor inovatoare în ceea ce privește contrastul și culoarea, el redefinește conceptul de divertisment la domiciliu. Îți plac simțurile cu o imagine care reproduce adâncimea și naturalețea originală și experimentează un film într-o armonie perfectă cu intenția artistului.

In concluzie ma pot declara impresionat de experienta acestui televizor fiind un model de top din gama High end al producatorului si de aceea este din ce in ce mai cautat pe piata televizoarelor 4K . De asemenea pretul acestui model pe piata este in jur de 5500 lei, insa noi am gasit o oferta de pret redusa si atractiva care poate fi accesata mai jos !

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Philips 55PUS6482/12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare