REVIEW – Philips 50PUS8804/12 – Pret fenomenal!

Salut, dragii mei! Discutam azi despre un produs Philips 50PUS8804/12 extrem de apreciat in randul cumparatorilor. Am facut putina cercetare si am descoperit pentru voi cel mai bun pret de pe piata, pe care il puteti vedea mai jos

Televizor LED Smart Android Philips, 126 cm, 50PUS8804/12, 4K Ultra HD

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Mi-a placut foarte mult modul ambilight de la Philips unde  filmele și jocurile se simt mai imersiv. Muzica se aude ca si cum ai fi in centrul scenei. Și ecranul dvs. se va simți mai mare decât este. LED-urile inteligente din jurul marginilor televizorului produc culori de inalta calitate cat mai apropiate de realitate.  Obțineți o iluminare ambientală perfect reglată.

Review Philips 50PUS8804/12

Televizor LED Smart Android Philips, 126 cm, 50PUS8804/12, 4K Ultra HD

Am ramas placut surprins de  Philips P5 Perfect Picture Engine ce oferă o imagine la fel de strălucitoare ca și conținutul pe care îl iubești. Detaliile sunt vizibile si au mai multă profunzime. Culorile sunt vii, în timp ce tonurile pielii arată natural. Contrastul este atât de bun încât vei simți fiecare detaliu. Și mișcarea este atât de lină încât nu vei pierde niciodată din vedere actiunea, oricât de rapidă ar fi ea.

Am observat ca sistemul  de operare  este  Android: datorită sistemului de operare Andorid nu veți avea probleme atunci când descărcați aplicații precum Netflix, HBO, Disney Plus, Amazon Video, Youtube etc. Totul de la televizor, datorită acestui avansat Smart TV și SO.

Tekevizorul este foarte bine construit iar materialele din care este realizat sunt din categoria premium.

Mi-a  placut foarte mult si  sunetul clar cu tehnologia Dolby Atmos care emite un sunet excelent, iar dialogul este clar astfel facilitand auzirea vocilor indviduale iar pe langa toate astea avem si alte tehnologii audio cum ar fi Egalizator cu 5 benzi, sunet AI, Dolby Volume Leveler, Mod Noapte, echilibrare automata a volumului, amplificare bass.

Pret Philips 50PUS8804/12

Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si concluzie e clar ca avem de a face cu un produs Philips 50PUS8804-12  foarte interesant la un pret foarte bun.Il gasiti in Romania la un pret de aproximativ 4000 lei. Am cautat pentru dvs si am gasit o oferta super pe care v -o prezentam putin mai jos. Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 04.08.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Philips 50PUS8804/12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice