REVIEW – Samsung QE55Q60R – Un pret accesibil de bun !

Nu de mult atentia mi-a fost atrasa de produsul Samsung QE55Q60R  si chiar l-am testat! Astfel, am revenit cu un articol in care va prezint toate caracteristiciile pe care le are, dar si care este cel mai bun pret al pietei!

Televizor QLED Smart Samsung, 138 cm, 55Q60RA, 4K Ultra HD

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Pot sa va spun Televizorul QLED 4K Samsung Q60 de 55 inch face ca tot ceea ce privești să pară incredibil.Experimentează fiecare scenă ca și cum ai fi acolo cu o imagine formată din peste un miliard de culori și nuanțe. Transformați filmele non-Ultra HD în 4K puternice și lăsați-vă televizorul să vă recomande ce urmăriți.

Review Samsung QE55Q60R

Televizor QLED Smart Samsung, 138 cm, 55Q60RA, 4K Ultra HD

Mi-a atras atentia Twin Tuners vă oferă opțiunea de a întrerupe și televizorul în direct – ideal pentru momentul când sună telefonul! Samsung TV Plus oferă, de asemenea, acces instantaneu la cele mai recente filme 4K și conținut pentru întreaga familie.

Accesați rapid conținutul pe care doriți să-l urmăriți dintr-o varietate de surse de intrare pe ecranul de pornire Smart Hub 2018 . Urmăriți emisiunile TV preferate folosind ghidul TV, binge pe seturi de cutii 4K prin cerere. Cea mai mare colecție de conținut 4K și toate aplicațiile TV captive, inclusiv Apple TV, Aplicații BT Sport și ACUM TV, doar pe Samsung.

Mi-a placut foarte mult  AI pentru procesarea imaginilor pentru o mai mare claritate a imaginii și o redare mai precisă a culorilor. Acesta va îmbunătăți orice sursă, inclusiv streaming de videoclipuri YouTube, la 2160p, pentru a îmbunătăți tot ceea ce vizionați. AI Sound ajustează de asemenea audio pentru a se potrivi cu ceea ce urmăriți și unde este plasat televizorul.

Pret Samsung QE55Q60R

Recomandarea noastra -> AICI!

Televizorul vine cu o rezoluție 3840 × 2160 –  care este de 4 ori mai mare decât Full HD.

La finalul recenziei va recomad cu incredere acest produs de la samsung iar el poate fi gasit la un pret de aproximativ 5800 de lei insa eu l-am gasit la un pret mai accesibil special pentru dvs.

Pretul de azi 23.04.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung QE55Q60R
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice