REVIEW – PHILIPS 43PUT6162/12 – pret bun pentur un tv premium!

V-am spus despre ultima oferta de pe piata? Acest produs face parte dintr-o oferta foarte speciala care o veti descoperi daca cititi articolul ce urmeaza, unde am caracterizat proprietatile tehnice ale produsului PHILIPS 43PUT6162/12.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

In primul rand vreau sa va spun ca acest televizor  4K Ultra HD nu seamănă cu nici o rezoluție pe care ați văzut-o înainte, acest televizor Ultra HD are de patru ori rezoluția unui televizor Full HD. Cu peste 8 milioane de pixeli și tehnologia noastră unică pentru o rezoluție îmbunătățită, obțineți cea mai bună calitate a imaginii. Cu cât este mai mare calitatea conținutului original, cu atât imaginile și rezoluția vor fi mai bune. Aveți o claritate mai bună, o profunzime mai mare, un contrast superior, mișcări netede și naturale și detalii perfecte.

Review PHILIPS 43PUT6162/12

In al doilea rand vreau sa va spun despre Tehnologia High Range Dynamic Plus este un nou standard video. Redefinește divertismentul la domiciliu prin progrese în contrast și culoare. Bucurați-vă de o experiență senzorială plină de detalii originale și de o prezentare plină de viață, cum ar fi trebuit să fie atunci când înregistrați. Rezultatul final? Luminozitate îmbunătățită, contrast mai mare, mai multă culoare și detalii mai bune decât oricând.

Vreau sa spun ca, acest Smart TV a insemnat pentru mine o noua lume de exploatare, la un mod mai inteligent care depășește televiziunea tradițională. Închiriază și filmează filme, videoclipuri și jocuri din magazinele video online. Urmăriți emisiunile TV pe care le-ați pierdut și o selecție tot mai mare de aplicații online cu televizorul dvs. Smart TV.

Pret PHILIPS 43PUT6162/12

Recomandarea noastra -> AICI!

Haideti sa va spun si despre calitatea imaginii Ultra HD cu tehnologia Pixel Plus Ultra HD cu motorul Philips Pixel Plus Ultra HD. Optimizează calitatea imaginii pentru a furniza imagini netede, care curge cu detalii și profunzime incredibile. Bucurați-vă de imagini mai clare de 4K cu tonuri albe mai ușoare și negre mai adânci de fiecare dată.

Pretul este unul aproximativ 2.700 RON. Din lucrurile cele  ma importante pretul este primul de aceea dorim sa va prezentam cele mai bune sugestii. Pentru dvs.am scanat piata din Romania si putem spune ca am gasit cea mai avantajoasa oferta pentru dvs pe care o gasiti putin mai jos!Multumim !

Pretul de azi 19.08.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
PHILIPS 43PUT6162/12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare