Review Philips 43PUS6412/12 – Android TV la un pret Ultra 4K !

Prieteni, va salut! In postarea urmatoare vorbim despre un produs modern, dotat cu functii extrem de utile, care ne incanta cu un raport pret/calitate foarte bun. Este vorba despre televizorul Philips 43PUS6412/12 un model cu o diagonala de 108 cm LED 4K Ultra HD ce ofera o imagine la o calitate superioara de 4 ori mai mare fata de modelele conventionale HD . Haideti sa aflam mai multe despre caracteristicile si functionalitatiile acestui televizor .

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

In primul rand doresc sa mentionez sistemul Ambilight ce este un nou concept implementat de cei de la Philips ce ofera  o proiectie de lumini in spatele televizorului, o lumina ambientala ce face ca scena de film urmarita sa depaseasca limitele ecranului. Acest system foloseste o tehnologie de iluminare cu un spectru de culori ce se adapteaza dupa culoare imaginii redate pe ecran, este cu adevarat o tehnologie Smart !

 

Review Philips 43PUS6412/12

Televizorul are la baza un processor Quad Core cu o memorie interna de 16Gb si foloseste tehnologii precum Ultra Resolution Upscaling ce va permite sa va bucurati de imagini cu o  calitate superioară HD, indiferent de calitatea originalului. Tehnologia de scalare avansată, combinată cu algoritmi unici Philips, îmbunătățește fiecare pixel individual. Rezultatul? O imagine îmbunătățită plină de linii expresive și detalii mai profunde. De asemenea este prezenta si tehnologia Pixel Plus Ultra HD si pot spune ca această tehnologie optimizează calitatea imaginii, care devine netedă, plină de detalii profunde și profunde.

 

Pret Philips 43PUS6412/12

Recomandarea noastra -> AICI!

Funcția Micro Dimming Pro optimizează contrastul televizorului, în funcție de nivelul luminozității din cameră. Software-ul specializat analizează imaginea în 6400 de zone diferite, astfel încât vă puteți bucura de un contrast uimitor și de o calitate excelentă a imaginii, care vă permite să experimentați acțiunea pe ecran chiar mai complet.

 

In concluzie pot spune ca acest televizor fiind dotat cu ultimile tehnologii si un sistem ambiental este ideal pentru persoanele care doresc o experienta desavarsita ! Recomandam acest televizor spre a fi cumparat pentru ca desi pretul pietei este de 3000 lei no am gasit o oferta de pret ideala si redusa care poate fi accesata mai jos !

Pretul de azi 09.05.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Philips 43PUS6412/12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare