REVIEW – PHILIPS 32PHT4503/12 – raport , pret si calitate!

Am decis sa va prezentam in acest articol produsul PHILIPS 32PHT4503/12 care se poate gasi la cea mai buna oferta. Daca ati fost impresionati cititi pana la capat sa descoperiti oferta cea mai buna de pe piata!

In primul rand vă spun ca vă va depăși așteptările oferindu-vă o calitate ridicată a imaginii la un preț accesibil. Designul său simplu și elegant se va potrivi perfect cu orice cameră din casă. Datorită luminii de fundal din spate, puteți beneficia de consum redus de energie și de o formă frumoasă, combinată cu luminozitate ridicată, contrast uimitor și culori vii.

Review PHILIPS 32PHT4503/12

Haideti s ava spun despre Tehnologia Philips Pixel Plus HD aceasta oferă o imagine clară, cu un contrast excelent. Indiferent dacă vizionați filme și serii online sau când redați un disc, vă puteți bucura de o imagine mai clară cu alburi mai ușoare și negri mai adânci.

Am observat un HDMI care transmite video și audio de la dispozitivele dvs. la televizor. HDMI utilizează semnale necomprimate, asigurând cea mai bună calitate de la sursă la ecran. Cu Easylink, veți avea nevoie doar de o telecomandă pentru a efectua majoritatea operațiunilor pe televizor, DVD player sau Blu-ray Disc, decodorul STB sau home theater.

Pret PHILIPS 32PHT4503/12

Recomandarea noastra -> AICI!

Vreau sa va spun cateva caracteristici generale despre acest tv, este unl tip LED, system stereo cu iesire RMS de 10W , diagonal televizorului este de 80 cm = 32” avand o rezolutie de 1366 x 768 aspetul imagini insemnand 16:9.

Pretul produsului este unul aproximativ 1.100 RON competitiv pe piata din Romania si raportul calitate pret net in avantajul dvs .daca doriti un produs premium la pret de senzatie am gasit pentru dumneavoastra o super oferta pe care o puteit gasii putin mai jos!Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
PHILIPS 32PHT4503/12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare