REVIEW – TCL 75EP660 – Un produs potrivit pentru orice incapere!

TCL 75EP660 exte numele produsului depre care vom vorbi in acest review unde vom afla tot ce poate sa faca si cel mai bun pret al zilei.

 


POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Hai sa va zic. Rezoluția Ultra HD (3840 x 2160) este de 4 ori mai mare decât Full HD. Veți fi captivat de preciziunile perfecte ale imaginilor de pe televizoarele noastre Ultra HD care afișează o imagine cu peste 8 milioane de pixeli. Nu ratați niciodată un singur detaliu, faceți parte din acțiune!

Daca nu stiati, va spun ca HDR produce luminozitate izbitoare, culori precise și imagini orbitoare cu detalii, cu reproducere exactă a nuanțelor deschise și întunecate. Și vă permite să experimentați conținut HDR prin toate sursele. HDR HLG (Hybrid Log Gamma): televizoarele TCL 4K UHD sunt compatibile Hybrid Log Gamma. Aceste modele sunt compatibile cu viitorul și pot afișa calitate HDR indiferent de sursa semnalului: HDMI, transmisii TV, USB, conținut Internet … Pregătește-te să te bucuri de spectacole live și evenimente sportive la o calitate HDR de neegalat.

 

Revie TCL 75EP660

 

M-a surprins foarte tare deoarece conținutul și sursele HDR nu sunt încă atât de populare, SMART HDR este capabil să actualizeze conținutul Standard Dynamic Range (SDR) la o calitate a imaginii asemănătoare HDR, permițând spectatorilor să se bucure de tot conținutul lor preferat la cea mai înaltă calitate a imaginii posibilă. De asemenea, pe conținutul HDR nativ, SMART HDR îmbunătățește dinamic conținutul și îl adaptează la capacitățile ecranului. Prin identificarea scenei AI și HDR, SMART HDR îmbunătățește atât scenele întunecate, cât și cele luminoase. Pe scenele întunecate, suplimentează nivelul de luminozitate pentru a exprima obiecte ascunse în umbre mai întunecate. Pe scenele de conținut mai luminoase, SMART HDR crește nivelul raportului de contrast pentru a diferenția obiectele de fundal. Face imaginea mai stratificată, mai bogată, rezultând mai multe detalii ale imaginii pe ecran pentru o imagine generală mai realistă.

Pret TCL 75EP660

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 7.000 de lei. Noi am cautat si am gasit o oferta mult mai accesibila pe care vi-o las atasata pe aceasta pagina.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
TCL 75EP660
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare