REVIEW – Philips 22PFS5403/12 – Pret foarte bun!

Salut prieteni !Am testat pentru dvs produsul Philips 22PFS5403/12 de mai jos si va vom prezenta tot ce stim despre el vom afla pretul promotional pe care nu trebuie sa il ratezi si vom vedea cateva din parerile celor care au cumparat acest produs

Televizor Philips 22" LED TV, Full HD, Pixel Plus HD, 22PFS5403/12, Negru

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Imi place foarte mult acest televizor. el este elegant, compact, ușor și portabil. Televizorul dvs. cu ecran mic vă permite să vă conectați la programele preferate în orice locație, indiferent dacă este în bucătărie sau în camping cu familia în afară. Acest televizor portabil vă ține la curent cu noutățile, precum și cu cele mai recente rezultate din sporturile preferate.

Review Philips 22PFS5403/12

Televizor Philips 22" LED TV, Full HD, Pixel Plus HD, 22PFS5403/12, Negru

Daca va place ordinea atunci puteti evita blocarea  cablurilor cu un singur cablu HDMI pentru a transporta atât semnale audio cât și imagini de pe dispozitivele dvs. la televizor. HDMI utilizează semnale necomprimate, asigurând cea mai înaltă calitate de la sursă la ecran. Imi place  Easylink, fiindca veti avea nevoie de o singură telecomandă pentru a efectua majoritatea operațiilor pe televizor, DVD, Blu-ray, set top box sau sistem home theater.

Trebuie sa stiti ca  televizoarele HD standard obțin o calitate, dar vă așteptați la mai multe. Imaginează-ți un detaliu crocant împerecheat cu luminozitate ridicată, contrast incredibil și culori realiste pentru o imagine fidelă vieții.

Mi-a atras atentia si mi-a placut tehnologia Pixel Plus HD care  optimizează calitatea imaginii pentru a oferi imagini clare, cu contrast frumos. Așadar, fie că vizionați televizorul prin cablu sau de pe un disc, vă veți bucura de imagini mai clare, cu albii mai strălucitori și negri mai adânci.

Daca va place distractia atunci conectați stick-ul de memorie USB, camera digitală, mp3 player sau alt dispozitiv multimedia la portul USB de pe televizor pentru a vă bucura de fotografii, videoclipuri și muzică cu browserul de conținut pe ecran ușor de utilizat. Televizorul este construit foarte bine, materialale sunt de foarte buna calitate iar sistemul audio este si el de calitate.

Pret Philips 22PFS5403/12

Recomandarea noastra -> AICI!

In concluzie e clar ca avem un produs foarte interesant la un pret bun . Il puteti cumpara la un pret de apoximativ 900 lei , din online-ul romanesc dar noi v-am cauta special o oferta foarte tare, pe care o gasiti mai jos! Va Multumim!

Pretul de azi 23.04.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Philips 22PFS5403/12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice