REVIEW – Televizor Super UHD LG 86SJ957V – Cinematograf in casa ta!

Bine v-am regasit, dragii mei! Saptamana trecuta am avut ocazia sa testez LG 86SJ957V, un televizor de-a dreptul incredibil, ce vine cu o diagonala impresionanta! Asadar, ca de fiecare data va invit sa cititi review-ul produsului, in care veti regasi informatii utile despre el, pareri ale cumparatorilor, dar si magazinul de la care il puteti cumpara la cel mai mic pret din Romania.

LG 86SJ957V

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Nu am cum sa incep review-ul daca nu o fac vorbind de designul pe care LG 86SJ957V il are. Ei bine, aspectul este fabulos! Acesta are un ecran de 218 cm, da, ati citit bine, 86 de inch! Asadar, vorbim despre un dispozitiv care va transforma camera in care este amplasat intr-o sala de cinematograf. Evident ca un asemenea ecran isi merita locul sau aparte pe perete, insa, daca vreti sa-l plasati pe o comoda, standul cu care este dotat isi va face cu brio treaba.

Pe langa un design slim si elegant, acest televizor se face remarcat prin calitatea imaginii oferite. Pe ecranul sau imens, veti urmari continutul dorit la o rezolutie 4K Ultra HD. Imaginile sunt ajutate de multe tehnologii speciale, printre cele mai importante fiind HDR Active, Dolby Vision, Billion Rich Colors. Concret? Imagini deosebit de clare, marcate de culori vii, naturale si de un contrast pe masura. Indiferent de locul in care v-a fi amplasat, unghiul de vizualizare va permite sa vedeti la fel de bine.

Review LG 86SJ957V

Un televizor ce are aceste dimensiuni nu avea cum sa dezamageasca la capitolul sunet. LG 86SJ957V are un sistem audio ce dezvolta o iesire de 2 x 40 W! In timp ce il testam, am constat ca primele trepte ale volumului sunt suficiente pentru o incapere mare, dar chiar si la un volum mai ridicat, claritatea ramane neschimbata.

Cu acest dispozitiv va puteti conecta la internet fie prin LAN, fie prin Wireless. Asadar, cum ar fi sa vizualizati continutul online dorit pe acest super ecran? Ei bine se poate, si chiar usor! Televizorul are sistemul webOS 3.5, care va ofera un acces foarte rapid la mediul online. Personal va recomand sa folositi aplicatia Netflix, deoarece va ofera continutul preferat la rezolutiile 4K!

Pret LG 86SJ957V

Recomandarea noastra -> AICI!

Daca vreti sa conectati un hard extern, un stick USB, sau alte dispozitive externe la noul LG 86SJ957V, o puteti face fara nici o problema. El are in dotarea sa multiplii conectori, printre cei mai importanti fiind cele trei intrari USB sau cele 4 porturi HDMI.

 

LG 86SJ957V este un dispozitiv remarcabil, care are un pret pe masura.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
LG 86SJ957V
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare