REVIEW – Masina de spalat rufe Beko WTE7502B0 – Un design slim!

Salut, prieteni! Nu de mult am testat masina de spalat rufe Beko WTE7502B0. Asadar, in review-ul de mai jos despre ea vom vorbi. Va voi spune ce parere mi-am facut despre produs, la ce pret poate fi cumparat, dar si ce parere au cei care deja il detin.

Beko WTE7502B0

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Masina de spalat rufe Beko WTE7502B0 este un model slim, dimensiunile acesteia fiind 45x60x84 cm. Asadar, este destinata pentru baile in care spatiul este unul limitat. Designul este modern, iar materialele din care este fabricata sunt de o calitate foarte buna.

Modelul ne ofera o capacitate de incarcare buna, de 7kg, deci poate fi adresata unei familii numeroase. Viteza maxima de centrifugare pe care acesta il poate atinge este de 1000 rotatii pe minut, mai mult decat suficient pentru nevoile de zi cu zi.

Review Beko WTE7502B0

Produsul are un panou de comanda foarte usor de folosit. Programele pot fi setate printr-o simpla rotire de buton, iar functiile speciale pot fi activate cu doar o apasare. De altfel, va veti bucura de un afisaj LED care va va indica in permanenta timpul ramas pana la terminarea programului.

Vorbind de programe, acestea sunt nu mai putin de 15, printre cele mai importante tin sa amintesc cel pentru bumbac, lana, programul mix sau programul eco. Cel mai scurt program are o durata de doar 14 minute, numai bun pentru o spalare rapida si de calitate.

De altfel, Beko WTE7502B0 ne ofera multiple functii. Cel mai interesant mi s-a parut cel de programare intarziata, acesta fiind extrem de util in multe, multe situatii.

Pret Beko WTE7502B0

Recomandarea noastra -> AICI!

Am testat masina de spalat atat la un program obisnuit, cat si la cel scurt. Ei bine, calitatea a fost aceeasi! Rufele au fost spalate foarte bine, dar si clatite eficient. La final, am fost placut impresionat de faptul ca hainele erau stoarse complet.

In timpul functionarii aceasta masina de spalat Beko nu produce un zgomot puternic, incadrandu-se in parametrii normali, fiind astfel silentioasa. Un ultim aspect important este dat de consumul de energie electrica. Vesti bune si aici, deoarece este unul foarte mic! Produsul are o clasa energetica A+++, lucru ce se va resimti in factura de energie electrica.

 

Dupa ce am testat masina de spalat rufe Beko WTE7502B0 am tras o conlcuzie simpla. Este produsul perfect pentru o familie de 3 persoane!

Pretul de azi 23.03.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Beko WTE7502B0
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice