REVIEW – HAIER HRF-630IB7 pret si pareri!

Buna, prieteni! Mi-am propus sa discutam  astazi despre o combina frigorifica performanta  dar care poate fi achizitionata la un pret avantajos! Combina frigorifica Haier HRF-630IB7 vine cu o tehnologie moderna si eficienta dar si cu performanta garantata la cel mai inalt nivel. De asemenea acest model  face parte din clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna  economie considerabila la factura de energie electrica. La acest model fiecare lucru a fost gandit in detaliu, astfel incat sa satisfaca cat mai mult  dorintele utilizatorilor sai!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Frigiderul dispune de rafturi din sticla de cea mai buna calitate, ce se pot ajusta in functie de necesitatile dvs., dar si congelatorul de asemenea  pune la dispozitie  compartimente spatioase ce au o capacitate de congelare de 10 kg alimente in 24 h. Designul cu un aspect ultra-modern, se impune si va iesi in evidenta chiar daca isi va gasi locul in cel mai intunecat colt al casei. Iluminarea interioara se face cu ajutorul tehnologiei  pe baza de Led.

Review HAIER HRF-630IB7

Nivelul de zgomot este si el  foarte redus ,in timpul functionarii  se va stabiliza la  42 dB. Din fericire in ciuda dimensiunilor sale cu un volum de 555 litri,  reuseste datorita compresorului sau performant sa fie un aparat silentios.

Sistemul de racire No Frost, este disponibil pentru ambele compartimente ale aparatului, acesta avand capacitatea de a impiedica formarea ghetii in congelator, in timp ce pe partea de  frigider creeaza un microclimat ideal pentru pastrarea pe termen lung a alimentelor proaspete, fara a –si pierde din gust, culoare sau consistenta.

Pret HAIER HRF-630IB7

Recomandarea noastra -> AICI!

Deoarece face parte din  clasa de eficienta energetica A++, va ofera un  consum redus de energie electrica in comparatie cu celelalte modele similare din clasa A. Combina frigorifica Haier este capabila sa asigure atat o racire cat si o congelare eficienta a alimentelor. In ceea ce priveste functia de super-racire este ideala pentru pastrarea produselor proaspat cumparate la temperatura corecta si racirea unei cantitati mari de alimente proaspete.

Aparatul Haier excelează,  printr-un design plăcut și atrăgător și prin urmare, se încadrează foarte bine in  bucataria sau chiar holul din casa dvs. Deoarece calitatea aparatului este tot atat de importanta,  Haier investeste mereu in noi tehnici care sa satisfaca cat mai mult nevoile consumatorilor sai, toate acestea fiind echilibrate perfect cu pretul sau pe deplin justificat!

Pretul de azi 23.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
HAIER HRF-630IB7
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice