REVIEW – BOSCH WAU28T62BY – Putere de spalare ideala !

Incercand sa caut ceva de calitate in domeniul acesta, am gasit produsul BOSCH WAU28T62BY care mi-a facut cu ochiul .Din prima cand am pus mana pe el am deci sa fac un review complet asupra acestuia.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot sa va zic ca daca căutați o mașină de spălat cu încărcare frontală extrem de silențioasă și în același timp foarte eficientă? Atunci mașina de spălat BOSCH WAU28T62BY este pentru dvs. Aparatul de sine stătător este echipat cu un motor EcoSilence Drive silențios și puternic, de lungă durată, care produce până la 1.400 rpm.

Review BOSCH WAU28T62BY

Tamburul cu un volum de 60 l poate conține până la 9 kg de rufe (program EKO 40 ° -60 °). Mașina de spălat BOSCH WAU28T62BY utilizează cele mai noi tehnologii și funcții, precum funcția SpeedPerfect, care accelerează semnificativ spălarea, ActiveWater Plus pentru ajustarea precisă a consumului de apă sau funcția Reîncărcare, care vă permite să adăugați rufe în timpul spălării. Toate setările mașinii de spălat, inclusiv pornirea întârziată de până la 24 de ore sau sfârșitul programului, sunt afișate printr-un afișaj LED clar.
Mi-a placut aceasta masina de spalat datorită designului său, motorul EcoSilence Drive fără carbon eficient și silențios elimină zgomotul și vibrațiile și rămâne rece. Nu există pierderi de energie datorită temperaturii de frecare, care îi asigură o durată lungă de viață. Este atât de liniștit încât vă puteți spăla în Bosch WAU28T62BY chiar și în timp ce bebelușul dvs. doarme.

Pret BOSCH WAU28T62BY

Recomandarea noastra -> AICI!

Performanță de lucru perfectă cu efort minim pentru cei dintre noi care doresc să se bucure de viață. Mașinile de spălat Bosch sunt ușor de utilizat și intuitive. Afișajul LED mare și panoul de control sunt extrem de clare. Pe afișaj puteți vedea nu numai progresul programului și timpul rămas până la sfârșit, ci și pentru modelele selectate și indicația recomandată de încărcare și consum

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
BOSCH WAU28T62BY
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice