REVIEW – Panasonic TX-40GX810E – TV de 5 stele!

Numele produsului pe care azi am plăcerea să vi-l prezint este Panasonic TX-40GX810E, fiind vorba despre un televizor foarte apreciat de către cumpărători, model din 2019, și care încântă la fiecare capitol! Vă invit să descoperiți cele mai importante informații despre acesta, dar și locul de unde îl puteți cumpăra la o ofertă avantajoasă!

Televizor LED Smart Panasonic, 100 cm, TX-40GX810E, 4K Ultra HD

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Designul acestui produs este unul modern, ceea ce vă permite să-l folosiți în orice cameră, acolo unde se va potrivi fără probleme. Dispozitivul vine în culoarea argintie și pare confecționat din materiale de calitate! Suportul din dotare pare stabil și rigid, fiind ideal pentru plasarea TV-ului pe o comodă.

Review Panasonic TX-40GX810E

Televizor LED Smart Panasonic, 100 cm, TX-40GX810E, 4K Ultra HD

Cu Panasonic TX-40GX810E vă veți bucura de conținutul video preferat la o super calitate, asta pentru că ecranul de 100 cm suportă rezoluția 4K Ultra HD. Pentru ca imaginile să fie mereu superioare, dispozitivul va folosi constant mai multe tehnologii speciale: HDR 10, HLG, Dolby Vision, Local Dimming și nu numai.

În completarea imaginilor de calitate vine un sistem audio pe măsură. Vorbim despre un 2.0 de 20 W ce oferă un sunet clar și fără distorsiuni.

Televizorul este unul Smart, iar conexiunea la rețea se va face prin Wi-Fi! În plus, el vine cu Bluetooth, Jack de 3.5 mm, 3 x intrări HDMI, 2 x porturi USB și mulți alți conectori, ce vă permit redarea de conținut media de pe surse externe.

În dotarea acestui TV găsim și: funcția de înregistrare USB, Screen Mirroring, comenzi vocale, dar și aplicații web gata instalate!

Pret Panasonic TX-40GX810E

Recomandarea noastra -> AICI!

Recomand cu multă încredere Panasonic TX-40GX810E tuturor celor ce își doresc un televizor de dimensiuni medii și bine dotat. În general, acest model poate fi cumpărat la o sumă de aproximativ 4000 lei, însă eu am reușit să-l găsesc la un preț cu mult mai bun, de care puteți profita dacă veți da click pe butonul de mai jos!

Pretul de azi 22.09.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Panasonic TX-40GX810E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice