Sony 43XG7096

Produsul de azi l-am testat chiar in urma cu o zi. Am revenit ca de obicei cu un review in care mi-am prous sa va prezint toate detaliile despre el, dar si care este cel mai bun pret al pietei!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Mi-a placut faptul ca Sony KD-43XG7096 din 2019 este un televizor cu LED-uri Ultra HD / 4K LCD cu diagonala ecranului de 109 cm (43 inci). Este un Smart TV cu aplicații pentru Netflix și YouTube, printre altele.

Review Sony 43XG7096

Conectați televizorul la internet prin Wi-Fi sau prin cablu. În plus, acest televizor este potrivit pentru imaginile HDR. De asemenea, puteți viziona televiziunea fără un receptor TV separat la Digitenne (doar NPO1, 2, 3 și un canal regional), furnizori de televiziune prin cablu și TV prin satelit. Cu cablu și satelit aveți nevoie de un modul CI + în televizor pentru a urmări canalele codate (adesea canale HD și canale din pachete suplimentare). Puteți înregistra, de asemenea, programe printr-un hard disk separat sau un stick USB pe care îl conectați la USB. Are 3 conexiuni HDMI și 3 porturi USB.

Am observat combinația dintre imaginea optimă și sunet este îmbunătățită în continuare prin operarea extrem de ușoară. De exemplu, puteți solicita asistentului Google să caute filmul, programul sau serialul dvs. preferat cu propria voce. Astfel poți admira conținutul tău preferat super rapid. Acest televizor 4K de la Sony are de asemenea un buton special YouTube și Netflix, astfel încât să puteți viziona clipuri, filme sau seriale TV chiar mai ușor. Cu Smart Plug & Play aveți, de asemenea, posibilitatea de a partaja videoclipuri, fotografii și muzică de pe mai multe dispozitive.

Pret Sony 43XG7096

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model este gasit pe piata din Romania la pretul de aproximativ  3600 lei, insa noi am gasit pentru dvs. o oferta mult mai avantajoasa, oferta de care speram sa va bucurati, spor la cumparaturi.

Pretul de azi 31.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Sony 43XG7096
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice