REVIEW – Panasonic TH-43LFE8E pret si pareri!

Azi va voi prezenta un produs interesant, anume un display profesional, pe numele lui Panasonic TH-43LFE8E. Acest dispozitiv este potrivit pentru mediul comercial, deoarece este capabil sa afiseze filme, informatii, imagini si orice alt fisier de aceasta natura.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Modelul este unul modern, fabricat din materiale de o buna calitate. El vine in culoare neagra, astfel ca isi va gasi locul perfect in orice ambient. Ecranul sau este de tip LED, iar diagonala pe care o are este una decenta, mai precis de 43 inch.

Review Panasonic TH-43LFE8E

Panasonic TH-43LFE8E ofera clipuri video si imagini la rezolutia 1920 X 1080 pixeli, un aspect al imaginii de 16:9 si la un contrast dinamic de 3000:1. De asemenea, este important sa stiti faptul ca acesta ofera si o luminozitate buna, mai exact de 350 cd/m2.

Dispozitivul vine si cu un sistem audio destul de performant. Acesta este de tip stereo, iar puterea oferita este una decenta, mai precis de 2 x 10 W. In plus, sunetul va fi intotdeauna redat la o calitate buna, fara distorsiuni sau intreruperi.

Pret Panasonic TH-43LFE8E

Recomandarea noastra -> AICI!

Display-ul Panasonic de fata ofera o multitudine de conectori. Astfel, utilizatorii vor putea reda continut pe ecranul de 43 inch direct de pe orice sursa externa, cum ar fi: USB, hard extern, laptop, telefon, tableta, PC si nu numai.

Iata lista conectorilor detinuti de acest dispozitiv: RS-232C, LAN, USB, HDMI, minijack pentru casti, audio stereo out, Mini D-sub 15 pin, DVI-D 24 pin, Video in 4-pole mini jack, dar nu numai!

Daca sunteti in cautarea unui dispozitiv pentru mediul comercial, care va afisa imagini la o calitate peste medie, atunci Panasonic TH-43LFE8E este modelul pe care il cautati. El poate fi gasit in magazinele de specialitate la o oferta medie de 2800 RON. Totusi, eu l-am gasit la un pret cu mult mai avantajos, ce poate fi vazut cu un simplu click pe link-ul de mai jos!

Pretul de azi 23.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Panasonic TH-43LFE8E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare