REVIEW – Panasonic KE25TKE pret si pareri!

Astazi va propun sa aflam mai multe detalii despre acest produs, deoarece cu siguranta veti fi interesati sa il achizitionati! Este vorba despre un aparat de aer conditionat modern pe care il gasiti disponibil online la un pret foarte bun in aceasta perioada. Produsul la care fac referire este aparatul de aer conditionat Panasonic KE25TKE. Este un model modern care face parte din cea mai buna clasa energetica. De ce are cea mai buna eficienta energetica?

In primul rand eficienta energetica se datoreaza consumului redus de energie la care contribuie noile compresoare Inverter. Si modelul prezentat astazi foloseste cel mai nou compresor Inverter Standard care contribuie eficient la scaderea consumului de energie. Desi scade consumul, calitatea de aer oferita este superioara. Panasonic KE25TKE are un consum mic de energie, un compresor Inverter mult mai puternic care livreaza o cantitate mare de aer constant si un nivel de zgomot foarte redus. Ce sa vrei mai mult de la un astfel de produs.

Review Panasonic KE25TKE

Aparatul de aer conditionat Panasonic KE25TKE are o capacitate generala de 9.000 BTU si poate acoperi pana la 25 mp. Dispune de BMS Conectivity si Wi-Fi astfel incat sa te poti controla aparatul chiar si de pe mobil. Este un aparat de aer conditionat recomandat in special pentru locuinte, avand un raport de consum foarte bun. In cel mai silentios modul, Panasonic KE25TKE are un nivel de zgomot foarte redus.

Pret Panasonic KE25TKE

Recomandarea noastra -> AICI!

Nu lipseste modul de AutoRestart pentru a permite repornirea automata in cazuri mai speciael, iar cel mai important aspect este legat de ambientul creat datorita celor mai moderne filtre care retin pana la 90% din particulele de praf si bacterii. In final mai putem spune ca Panasonic KE25TKE este un produs modern pe care il poti achizitiona online la un raport pret-calitate excelent. Si tu poti avea parte de un ambient placut fara sa consumi prea multa energie.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Panasonic KE25TKE
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice