REVIEW – Gree Bora A5 GWH24AAD-K3DNA5A – Racoarea unui pret mic !

În acest articol vom discuta despre un aparat de aer condiționat foarte performant. Având un preț destul de mare putem justifica acest preț prin o capacitate mare de răcire și un debit de aer constant foarte mare.  Este vorba despre modelul Gree Bora A5 GWH24AAD-K3DNA5A care arată foarte bine și beneficiază de un consum redus de energie electrică și o eficiență foarte bună la răcirea și încălzirea aerului.

Acest model este recomandat pentru încăperi de până la 70 de metri pătrați având o capacitate de 24.000 BTU. Modelul arată impresionant având un design Modern al unității interioare. Această unitate va fi ușor de instalat având o greutate de 20 de kg puteți folosi kitul de montare care îl veți achiziționa separat.

Review Gree Bora A5 GWH24AAD-K3DNA5A

Tehnologia wifi a fost integrată în acest aparat pentru a putea facilita programarea și optimizarea consumului și programarea aparatului în funcție de necesități chiar de la distanță. Vreau să vă mai spun că modelul nostru este clasat A++ în eficiența de răcire, iar eficiența de încălzire este clasată A+.

Aparatul de aer condiționat are un coeficient de randament sezonier la răcire de 6.1, și un coeficient de randament sezonier la încălzire de 4. Modelul beneficiază de funcția de dezumidificare, diagnoză, răcire și încălzire și purificare cu ventilație. Capacitatea de dezumidificare este de 2 L pe oră.

Pret Gree Bora A5 GWH24AAD-K3DNA5A

Recomandarea noastra -> AICI!

Veți putea selecta funcția de răcire turbo pentru a realiza un timp cât mai scurt temperatura preferata, Gree Bora A5 GWH24AAD-K3DNA5A având un sistem care va acționa debitul de aer la maxim. De asemenea funcția sleep se va asigura de confortul în timpul somnului iar jetul de aer va fi direcționat bineînțeles către tavan și turațiile ventilatorului se vor duce pentru a reduce și nivelul de zgomot. Achiziționați acest produs extraordinar la o ofertă foarte bună.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Gree Bora A5 GWH24AAD-K3DNA5A
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice