REVIEW – Adler ADL-AD 8051 – Ideala pentru calatorii!

Azi va voi prezenta un produs special, pe care l-am testat nu de mult. Este vorba despre Adler ADL-AD 8051, o masina de spalat mini, ce este ideala pentru calatorii, camping sau vacanta, deoarece poate fi transportata cu usurinta oriunde va veti duce.

Poze si specificatii tehnice ! -> Vezi AICI !

Modelul are un design modern, culoarea predominanta fiind cea albastra. Capacitatea de spalare este mai mare decat va asteptati. Cu ajutorul produsului, veti putea spala pana la 3 kg de rufe! Masina este usor de utilizat, fiind dotata cu doar doua butoane rotative in partea de sus ce va ajuta sa o setati dupa bunul plac.

Review Adler ADL-AD 8051

Cu toate ca Adler ADL-AD 8051 cantareste numai 6 kilograme, ea poate spala pe jumatate cantitatea de haine, iar asta intr-un timp extrem de rapid, chiar si de 15 minute. Dispozitivul poate fi folosit in vacanta, in casele de la tara sau in gradina. Nu conteaza locul, deoarece transporatarea dispozitivului va fi mereu una usoara.

In plus, modelul vine chiar si cu functia de stoarcere. Puteti incarca 1 kg de rufe ce pot fi stoarse, iar asta intr-un mod destul de bun, lucru constatat chiar in timpul testelor. Puterea de centrifugare este de 580 W, fiind suficient pentru un astfel de dispozitiv.

Pret Adler ADL-AD 8051

Recomandarea noastra -> AICI!

Clasa energetica este si ea una buna, deci nu trebuie sa va faceti probleme in ceea ce priveste consumul de curent electric.

Motivele pentru care recomand acest electrocasnic sunt simple! Cu ajutorul lui veti putea beneficia de o masina de spalat rufe portabila, eficienta, dar si usor de manevrat. In plus, Adler ADL-AD 8051 are un pret de achizitie foarte mic, pe care nu ar trebui sa il ratati. Daca va doriti sa-l descoperiti, va recomand sa dati un simplu click pe unul dintre butoanele din acest articol.

Pretul de azi 20.09.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Adler ADL-AD 8051
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice