REVIEW – Panasonic FZ25UKE – Un pret foarte racoros !

Daca sunteti interesati de acest produs, atunci va recomand calduros sa cititi integral articolul urmator. Panasonic FZ25UKE este dispozitivul pe care l-am testat pentru voi, iar acum va voi oferi informatii cat mai diverse despre el.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pentru inceput as vrea sa va spun despre designul modern si usor pe care il are, fiind foarte usor de instalat in locuri inguste, deasupra ferestrelor sau usilor.

Seria Panasonic FZ25UKE oferă specificații mai bune decât standardul ErP și oferă un COP favorabil. Aceasta oferă seria FZ un A ++ pentru răcire și o clasificare A + pentru încălzire. În plus, acest aparat de aer condiționat Panasonic R32 este echipat cu un filtru de aer antialergic care poate colecta cele mai mici particule.

Review Panasonic FZ25UKE

Am ramas cu o experienta placuta din punct de vedere al zgomotului,  acesta fiind foarte silentios (Atingand un zgomot de 19 dB) , si fiind perfect pentru a fi instalat in locuinta mai ales pentru cei sensibili cu auzul sau somnul.

Pot sa va spun ca din punct de vedere calitativ, aerul degajat de Panasonic FZ25UKE este mult mai curat fata de alte dispozitive, acesta fiind dotat cu un super filtru antibacterian si tehnologie care a ajuta la disersarea aerului fara umiditate pe suprafete mari, chiar si open-space.

Pret Panasonic FZ25UKE

Recomandarea noastra -> AICI!

Mi-a atras atentia si fuctia de control prin wi-fi pe care o ofera producatorul, venind la pachet cu o aplicatie de telecomanda digitala ce poate fi descarcata pe orice dispoziv cu sistem de operare Android sau iOS, ce ajuta la controlarea aparatului pe distante mai mari sau chiar din alta camera. Panasonic FZ25UKE vine la pachet si cu o telecomanda normala ce functioneaza pe inflarosu.

La final parerea mea este ca merita toti banii acest produs. Este la un pret de aproapte 2700 lei in piata online din Romania dar am cautat pentru dvs o oferta imbatabila pe care o gasiti mai jos! Spor la Shoping!.

Pretul de azi 18.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Panasonic FZ25UKE
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice