REVIEW – Orion 49OR18F pret foarte bun!

Hei, ma bucur ca esti din nou alaturi de mine la un nou review in care vom descoperi imprena un model de televizor Full HD. Acest model are un consum redus de energie, ceea ce ne bucura din toate punctele de vedere. Hai sa vedem ce ne propune Orion 49OR18F si de ce merita sa il cumperi si tu.

Televizorul LED Orion 49OR18F are o diagonala de 124 cm si reda imaginile in format Full HD la o rezolutie de 1920×1080 de pixeli. Imaginile sunt foarte clare chiar si pana la un unghi de vizibilitate de pana la 178 de grade. Aspectul imaginii e de 16:9, in timp ce rata de raspuns este de 12 ms. Orion 49OR18F face parte din gama de televizoare lansate in 2018. Fiind un LED tv, acest model va avea un consum redus de energie, dar si o durata de viata mai mare. Este foarte important sa tii cont de toate aceste lucruri atunci cand alegi sa achizitionezi un televizor. Incearca sa gasesti modelul care se potriveste special pentru tine si fa cea mai buna alegere.

Review Orion 49OR18F

Playerul multimedia integrat iti permite sa iti conectezi rapid filmele si serialele preferate cu ajutorul unui stick USB extern. De acum redai orice fisier video sau audio fara sa conectezi si alte cabluri suplimentare. Orion 49OR18F este echipat si cu un slot CI+ ce iti ofera mai multa conectivitate fara cabluri suplimentare, la televizor.

Pret Orion 49OR18F

Recomandarea noastra -> AICI!

Asadar, urmareste programele preferate fara sa ai si o telecomanda suplimentara sau un decodor, care la randul lui, consuma energie. Acest model este disponibil acum pe culoarea neagra si are o greutate de 9.4 kg. In final mai precizez ca raportul pret calitate este foarte bun. Acum pretul televizorului Orion 49OR18F este de aproximativ 1.300 ron, dar am gasit pentru tine o oferta tentanta pe care o regasesti mai jos.

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Orion 49OR18F
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare