REVIEW – Combina frigorifica Beko RCSA400K20DS – Volum de 377 litri!

Beko RCSA400K20DS este combina frigorifica despre care vom discuta astazi, dragi prieteni. Este un produs ce ne incanta cu caracteristici moderne, cu un design placut, dar nu numia. Asadar, va invit ca de obicei sa cititi review-ul pentru ca veti afla atat locul de unde puteti cumpara modelul la un super pret, cat si cateva pareri ai celor care deja l-au achizitionat.

Beko RCSA400K20DS

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Combina frigorifica Beko RCSA400K20DS are o capacitate generoasa de 377 litri si vine la inaltime de 201 cm. Designul este unul reusit, modelul venind in culoarea Silver, ceea ce ii confera un aer de eleganta. Date fiind dimensiunile acestuia, vorbim asadar despre un electrocasnic potrivit pentru o familie formata din cel putin trei membri.

Dupa cum bine se poate observa in imaginea de mai sus, combina ne ofera un dozator de apa montat pe usa frigiderului. Dispozitivul este numai bun pentru zilele calduroasa de vara, deoarece vom avea parte instant de o bautura racoritoare.

Review Beko RCSA400K20DS

In interiorul frigiderului, vom vedea 4 rafturi fabricate din sticla securizata, 4 suporturi pe usa, o sursa de iluminare LED si un termostat pentru reglarea temperaturii. Spatiul destinat depozitarii fructelor si legumelor foloseste tehnologia Fresh Blue Light. Mai exact, este vorba despre o sursa de iluminare care ofera alimentelor o durata de prospetime mult mai ridicata decat in mod obisnuit.

Un alt atuu important pe care Beko RCSA400K20DS ni-l ofera este legat de rezervorul de apa. Acesta este integrat perfect in usa frigiderului, fara sa afecteze in vreun fel zona de depozitare.

Pret Beko RCSA400K20DS

Recomandarea noastra -> AICI!

Congelatorul este, asa cum probabil va asteptati, unul spatios. In timpul testelor, am constat faptul ca acesta nu produce gheata excesiva, iar procesul de dezghetare se produce automat, un alt mare plus.

Beko RCSA400K20DS foloseste o clasa energetica de consum superioara, anume A+, ceea ce va face ca factura de energie electrica sa fie una ceva mai scazuta. De altfel, acest electrocasnic este unul silentios, chiar si in momentul in care motorul functioneaza.

 

In opinia mea, aceasta combina Beko se adreseaza chiar si celor mai pretentiosi dintre clienti. Vorbim despre un model incapator, bine construit, care ne ofera functii de ultima generatie.

Pretul de azi 23.03.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Beko RCSA400K20DS
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice