REVIEW – Masina de spalat rufe Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D – Capacitate 10 kg, 1400 RPM, Clasa A+++

Salut. In acest articol va prezint Masina de spalat rufe Aqualtis Hotpoint AQ105D49D care aduce tehnologia Direct Injection la tine acasa! Acum beneficiezi de un timp de spalare mai redus folosind mai putina energie si mai putina apa. 

Hotpoint AQ105D49D

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Acum ai parte de un produs excelent cu garantie extinsa. Modelul acesta de masina de spalat ofera tehnologii moderne, programele se pot comanda si seta din panoul frontal care este foarte bine dotat cu multe comenzi. Afisajul se face pe un display LCD, si afiseaza timpul parcurs, si timpul ramas pana la finalizarea programului.

In caz ca ai alergii, la polen sau parul de pisica aceasta masina are tehnici avansate prin programul Antialergic care vor spala hainele perfect astfel incat sa nu mai ai probleme niciodata in legatura cu aceste alergii.

Review Aqualtis Hotpoint AQ105D49D

Capacitatea de incarcare este destul de mare avand capacitatea de 10 kg, ceea ce inseamna ca acest model va spala o cantitate mare de haine fara probleme, obtinand rezultate impecabile de fiecare data. Hotpoint AQ105D49D are o viteza de centrifugare destul de impresionanta, 1400 RPM. Aceasta viteza este suficienta pentru a stoarce si ultima picatura de apa din tesaturi.

De multe ori poate ca in masina de spalat cea veche ai gasit resturi de detergent la finalul programului de spalare. Acum tehnologia iti vine in ajutor. Cuvei de detergent i sa adaugat un sistem pentru amestecarea detergentului cu apa si un sistem de injectare foarte eficient.

Modelul acesta ofera un afisaj LCD cu informatii detaliate despre programele de spalare incluse, consum energetic si de apa.
Capacitatea de incarcare al acestui model este de 6 kg si ofera o viteza de centrifugare de 1400 RPM.

Acest model ofera 16 programe de spalare. Dintre aceste va voi specifica cateva:
Ultra Delicate, Antialergic Plus 60°, Antialergic delicat 40°, Rufe albe, Culori inchise, Super Wash, Program Lenjerie si Program Bumbac, Program usor de calcat.

Alte caracteristici ale acestui model sunt:
Selectorul de centrifugare, unde puteti selecta viteza de rotatie in timpul programului de stoarcere.
Posibilitatea programarii intarziate.
Sistem de control al stabilitatii.
Super Silent Sistem, asigurat de un motor care functioneaza eficient si silentios.

Pret Aqualtis Hotpoint AQ105D49D

Recomandarea noastra -> AICI!

Dimensiunile masinei de spalat sunt de 85 x 59.5 x 61.6 cm.
Material tambur: Inox.
Volum tambur: 71 litri.
Nivelul zgomotolui la spalare este de 56 dB iar la centrifugare este de 78 dB.
Consum mediu anual de apa este de 12971 litri

Acest model ofera tehnologii moderne pentru spalarea hainelor in cele mai bune conditii. Pretul acestui model in alte magazine este de aproximativ 2.500 lei.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Hotpoint Direct Injection AQ105D49D
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice