REVIEW – NEI 24NE500 – Un pret irezistibil!

Daca va doriti un televizor de o calitate peste medie, dar care poate fi cumparat la un super pret, atunci va recomand sa cititi integral articolul de azi, deoarece va voi prezenta modelul NEI 24NE500. Acesta vine intr-un design modern, precum majoritatea televizoarelor produse de cunoscutul brand din Romania. Impreuna cu dispozitivul, veti primi si doua picioare ce formeaza suportul, unul stabil, ce va va scapa de grija unui accident nefericit.

Diagonala ecranului are o dimensiune de 60 cm, adica 24 inch. Din acest motiv, recomand televizorul pentru incaperi mici, precum dormitoare, garsoniere sau livinguri de apartament, acolo unde va veti putea bucura la maximum de performantele oferite.

NEI 24NE500 ofera continut video la o rezolutie Full HD, iar din punctul meu de vedere, acesta va putea fi folosit fara probleme si pe post de monitor. El pate reda fisiere: AVI, MPEG, MPG, FLV, MKV si nu numai, iar asta la o calitate buna. In plus, va veti bucura si de tehnologii precum: Digital Noise Reduction, Active Crystal Color sau Live Colour Technology.

Review NEI 24NE500

Pentru ca experienta cu noul televizor sa fie una completa, acesta a fost dotat cu un sistem audio stereo. Iesirea sunetului este una destul de puternica, acesta fiind redat intr-un mod clar, fara intreruperi sau distorsiuni.

Pe final, vreau sa scot in evidenta si conectorii detinuti de model: USB, HDMI, scart, minijack casti. Cu alte cuvinte, veti putea viziona si continut redat de pe sursele externe pe care le detineti.

Pret NEI 24NE500

Recomandarea noastra -> AICI!

Recomand NEI 24NE500 tuturor celor care isi doresc un TV simplu, dar de calitate, ce ofera imagini la o rezolutie decenta. El are un pret mediu de doar 700 RON, insa chiar si asa, dupa indelungi cautari, eu l-am gasit la o oferta si mai buna pentru voi. Va recomand sa dati un click pe unul dintre link-uri pentru a o descoperi si va doresc spor la cumparaturi!

Pretul de azi 15.06.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
NEI 24NE500
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare