REVIEW – Allview 49ATC5000 super pret si calitate!

Salutare! Bine te-am regasit la prezentarea unui nou model de televizor. Este vorba despre un produs marca Allview pe care am avut placerea sa il testez in aceste zile. Te invit sa urmaresti prezentarea in randurile urmatoare si sunt convins ca te vor ajuta informatiile mele sa iei o decizie inteleapta legat de o viitoare achizitie.

BLACK FRIDAY 2020 -> Vezi AICI !

Noul model Allview 49ATC5000 pe care l-am testat zilele acestea este ideal pentru a urmari filmele si emisiunile preferate in cel mai bun format 4K Ultra HD. Are dimensiunile perfecte pentru a avea cinema la tine acasa. Sunt foarte multe caracteristici superioare ale imaginii care te ajuta sa ai o calitate superioara. De exemplu optiunea Ultra Clear imbunatateste calitatea imaginilor si reduce zgomotul semnificativ, astfel incat sa surprinzi doar detalile care conteaza. La aceasta calitate contribuie eficient si procesorul de ultima generatie care proceseaza imaginile si sunetul la performante superioare.

Review Allview 49ATC5000

Televizorul LED Allview 49ATC5000 4K UHD reuseste sa redea imagini la calitate superioara si este un adevarat cinema si cu ajutorul soundbarului incorporat. Imaginile sunt redate pe un ecran plat de 123 cm cu o rezolutie de pana la 3840×2160 de pixeli. Unghiul de vizibilitate este de pana la 176 de grade.

Pret Allview 49ATC5000

Recomandarea noastra -> AICI!

Pentru acest model ai la dispozitie 2 intrari USB cu ajutorul carora poti conecta rapid memorii externe. Prin porturile HDMI te poti conecta rapid la tv si cu alte device-uri. Slotul CI+ este inca un plus pentru care recomand acest model. Este mult mai eficient sa folosesti o cartela pentru a prinde posturile tv preferate decat sa mai conectezi un decodor. Scapi de cablurile suplimentare si ai un consum redus de energie la fiecare utilizare si datorita noii tehnologii LED. In concluzie, Allview 49ATC5000 este un televizor eficient, usor de folosit si pe care merita sa il ai deoarece are un raport pret calitate excelent. Pretul pe piata este de aproximativ 1450 ron, dar am gasit o oferta mai buna pe care te invit sa o descoperi aici.

Pretul de azi 03.12.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Allview 49ATC5000
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare