REVIEW – Miele WDB038 WPS – Raport pret/performante corect!

Miele WDB038 WPS este o masina de spalat haine extrem de bine dotata la fiecare capitol. Va invit sa parcurgeti complet postarea de azi, pentru a aflat toate detaliile despre produs. In primul rand, vreau sa stiti faptul ca el are o capacitate de incarcare de pana la 7 kilograme.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Motorul Inverter pe care il foloseste modelul suporta o viteza de 1400 RPM, ceea ce va face ca hainele dumneavoastra sa fie stoarse complet. In plus, dispozitivul va fi unul silentios in timpul functionarii. Chiar daca este puternic, produsul vine cu o clasa energetica superioara, anume A+++, care va face ca factura de curent sa fie ceva mai mica in fiecare luna!

Review Miele WDB038 WPS

Cu Miele WDB038 WPS veti sti intotdeauna momentul in care procesul de spalare se afla sau cat timp mai are pana la finalizare. Asta datorita ecranului cu touch control aflat in partea de sus. Langa el, veti mai gasi si un buton rotativ pentru selectarea programelor.

Apropo de programe, ele sunt 12 la numar, iar dintre ele nu lipsesc cunoscutele: lana, bumbac, rufe delicate, sintetice sau haine mixte. Practic, fara efort veti fi capabili sa spalati rufele intr-un mod rapid si eficient.

Pret Miele WDB038 WPS

Recomandarea noastra -> AICI!

Mai vreau sa va spun faptul ca masina vine cu urmatoarele tehnologii utile: sistem pentru detectarea spumei, blocarea accesului la panou pentru siguranta copiilor dumneavoastra, functia de programare intarziata, dar si functia pentru antisifonare.

Intr-adevar! Pot spune ca daca tinem cont de toate cele prezentate, Miele WDB038 WPS este o masina de spalat rufe ce poate fi cumparata la un pret corect, de aproximativ 5000 RON, iar din acest motiv eu o recomand cu drag.

Dupa indelungi cautari pe site-urile de specialitate, am reusit sa gasesc exact acelasi produs la un pret mult mai bun. Daca doriti sa-l descoperiti, va invit sa dati un simplu click pe unul dintre butoanele din acest articol!

Pretul de azi 22.10.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Miele WDB038 WPS
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice