REVIEW – Side by Side Haier HRF-628IW6

Salutari. In acest articol voi prezenta un review despre combina frigorifica side by side Haier HRF-628IW6 care se prezinta excelent la capitolul design. Culoarea deosebita si functiile sale fac diferenta cand vine vorba de modernizarea unei bucatarii.

Haier HRF-628IW6

Un lucru interesant este afisajul LCD care monitorizeaza constant temperatura, tinand cont ca aceasta poate fi setata usor din panoul de control touch extern care arata modern si a fost integrat perfect pe usa. Totul este mai simplu acum. Afisajul digital iti ofera informatii despre temperaturile din interior.

Un alt lucru esential este dozatorul de apa si cel pentru gheata. Ideal vaza cand ai nevoie sa iti prepari bautura favorita, acum cu o simpla apasare de buton Haier HRF-628IW6 iti va furniza gheata necesara pentru bautura ta. Genial.

Review Haier HRF-628IN6

Tehnologia No Frost este acum mai dezvoltata. Ea a fost conceputa special pentru tine. Este un mod sigur o tehnologie care iti va asigura un confort deosebit. Asigura o buna circulatie a aerului, si umiditatea este eliminata astfel impiedicanduse formarea de gheata in congelator. Dezghetarea nu va mai fi necesara.

Pe modelul Haier HRF-628IN6 functiile de Super Racire si de Super Congelare, sunt functii inteligente, ideale pentru momentul cand sunt introduse alimente proaspete in interior. Acest lucru impiedica cresterea temperaturilor pentru alimentele care se afla in interior, temperatura fiind echilibrata rapid.

Exista o zona special conceputa pentru a pastra in conditii optime toate vitaminele din fructe. Sanatatea ta este pe primul loc asa ca doua cutii special concepute cu controlul umiditatii se regasesc pe acest model. Prospetimea conteaza cel mai mult. In acest model se poate stoca fructe si legume pe o perioada mai lunga de timp.

Modelul acesta are un spatiu destul de mare la interior. El dispune de 550 litri volum net, dintre care 375 litri sunt volum net pentru frigider si 175 litri sunt volumul net pentru congelator.
La interior gasim 4 rafturi din sticla securizata, si 5 compartimente ale congelatorului cu o capacitate de congelare de 10 kg / 24h.

Pret Haier HRF-628IN6

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest produs este construit la standarde inalte, cu un design modern finisat in inox acesta are o dimensiune de 179 x 90.8 x 69 cm.
Iluminarea interioara este asigurata cu ajutorul tehnologiei LED. Aceasta tehnologie asigura consumul redus de energie si durata de viata a ledurilor este mult mai mare fata de becul clasic folosit la modelele mai vechi. Specificam un nivel mic de zgomot, de 42 dB.

Pentru ca este un model impunator,merita achizitionat la un pret corect. Pentru o achizitie reusita noi am verificat pretul in alte magazine si a fost gasit la 5.400 lei.

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Side by Side Haier HRF-628IW6
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Haier