Masina de spalat rufe Arctic CB5200A++ – Calitate romanească si consum mic Clasa A++

Masina de spalat rufe Arctic CB5200A++, 5 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb

Salutari. O masina de spalat este o achizitie unica in materie de electrocasnice. Alegerea modelului presupune investigatii multe si cautari detaliate, in functie de nevoile tale. Performantele si capacitatea de incarcare sunt factorii decisivi cand trebuie aleasa o masina de spalat. Va prezentam un model cu o capacitate de incarcare de 5 Kg si viteze de centrifugare de 1200 rpm ceea ce inseamna ca este foarte eficienta in stoarcerea rufelor.

capture-1

 

Nu stim daca pentru toti conteaza economia de detergent. Insa putem spune ca acest model vine dotata cu un dispozitiv special penru detergent lichid. Eco Dose este sistemul integrat care nu va risipi absolut nimic. Se recomanda spalarea folosind aceasta optiune pentru ca se optimizeaza performanta masinii de spalat rufe, eliberand detergentul chiar la momentul potrivit. Modelul Arctic CB5200A++ asigura un consum redus de energie fata de masinile de spalat din clasa A+.

Cand vine vorba de stoarcerea rufelor aceasta vine cu performante cuprinse intre 500 de rotatii pe minut, insa tu poti seta valoarea maxima atingand 1200 de rotatii.
Acest model dispune si de controlul electronic al balansului. Este un sistem care distribuie uniform rufele in interiorul tamburului, astfel incat rufele se vor spala uniform si nu se vor incura intre ele.

De asemenea pe panoul LED exista si afisarea timpului ramas pana la terminarea programului astfel vei sti cu exactitate cat timp ti-a mai ramas pentru alte activitati.

Dispune si de Aqua Safe care este un sistem de reglare automata a consumului de apa.
Panoul de control arata foate practic. Arctic CB5200A++ poate fi programat cu usurinta alegand programul de spalare, conditiile si temperatura. Dispune chiar si de un program de spalare anti sifonare, astfel anumite haine mai sensibile vor fi spalate cu o atentie deosebita. Ai dubii in privinta consumului de apa? Aqua Safe: sistem de reglare automata a consumului de apa este in dotarea acestui model.

Acest model are 15 programe diferite de spalare, noi vom specifica programele pe care le veti gasi pe acest model:
Program bumbac
Program lana
Antialergic
Culori inchise
Program sintetice
Program spalare manuala
Program Mix
Program Sport
Program rapid (de 14 min)
Camasi
Clatire
Stoarcere + Evacuare

Este o masina de spalat foarte fiabila si performanta pentru orice tip de haine. Are o capacitate de incarcare de 5 Kg. Nivelul de zgomot in timpul spalarii este de 61 dB si la centrifugare este de 77 dB.

Masina are o dimensiune de 84 x 60 x 41.5 cm. Este un produs electrocasnic eficient energetic cu un consum redus de 0.86 kw/h fiind clasata in clasa de eficienta energetica A++.

Este un produs foarte cautat si noi l-am gasit la alte magazine la pretul de 1.400 de lei.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !