REVIEW – Liebherr Confort DNml 43X13 raport, calitate si pret!

Salutare, prieteni! Ultimul model de frigider Liebherr Confort DNml 43X13 vine  cu clasa de eficiență energetică A ++  si este alegerea perfectă între un preț atractiv și tehnologiile utilizate în dispozitiv. Soluția sub forma tehnologiei DuoCooling permite reglarea separată a temperaturii în  cele doua camere, asigurând astfel stocarea produselor la un nivel ridicat.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Nu există schimb de aer între cele două camere, si se evita transferul mirosurilor și uscarea produselor. Tehnologia NoFrost asigură o calitate profesională a răcirii și garantează prospețimea produselor congelate pe termen lung. NoFrost  previne de asemenea decongelarea manuala! Tehnologie la cel mai inalt nivel, functionare impecabila si spatii de depozitare excelente la un consum redus de energie electrica, acestea sunt caracteristicile care se remarca la noul model Liebherr seria DNml 43X13.

Review Liebherr Confort DNml 43X13

Afișajul MagicEye aparatului frigorific Liebherr seria DNml 43X13,  înseamnă o operare mai ușoară și posibilitatea unui control precis al temperaturii, care poate afecta calitatea produselor stocate. Interiorul dispozitivului este echipat cu iluminare LED de înaltă performanță și rafturi elegante din sticlă, care sunt ușor de curățat și au o rezistență ridicată la sarcini. Pentru reducerea amprentelor digitale, rezistența la zgârieturi și curățarea fără probleme, aceasta a fost prevazuta cu un finisaj  din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate. Ușă ergonomica cu mâner integrat permite deschiderea aproape in orice unghi.

Pret Liebherr Confort DNml 43X13

Recomandarea noastra -> AICI!

Sistemul inovativ al specialistilor germani,  Powercooling functie de inalta performanta,  raceste alimentele care au fost  proaspat depozitate si creeaza o temperatura optima de racire in interiorul aparatului.  Incadrandu-se in clasa de eficienta energetica A++, ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu aparatele din clasa A., astfel incat consumul anual nu va depasi 232 kwh. Lumina moderna de tip LED,  este durabila si eficienta in privinta consumului de energie si  asigura vizibilitate excelenta  in orice colt al frigiderului Dispozitivul dispune de o capacitate buna de 309 litri volum, dar si  de o capacitate de congelare de 9kg/24h.

Combina frigorifica Liebherr Confort DNml 43X13 ofera garantii pe termen lung, tehnologii de inalta calitate si performante ireprosabile din toate punctele de vedere. Raportul calitate/pret al dispozitivului a fost estimat ca fiind unul extrem de convenabil, iar pretul sau in piata este in jur de aproximativ 2099 lei. O oferta deosebit de avantajoasa o puteti gasi in schimb chiar pe pagina noastra de prezentare, care este disponibila in aceasta perioada pentru toti cei interesati!

Pretul de azi 04.08.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Liebherr DNml 43X13
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice