REVIEW – Liebherr CNEL 4313 – La un pret pe placul tau !

Salut! In postarea de mai jos vorbim despre Liebherr CNEL 4313, un model de top, pe care am avut placerea sa-l testez. Toate caracteristicile lui pot fi regasite aici, dar si magazinul online de unde il puteti cumpara la oferta!

Ce imi place la el este ca nu ingheata. Liebherr CNEL 4313 este echipat cu dispozitivele NoFrost ale Liebherr, ce oferă o tehnologie de refrigerare specializată pentru a asigura prospețimea pe termen lung. Mâncarea este înghețată cu aer recirculat, iar orice umiditate este expulzată. În consecință, congelatorul este întotdeauna liber de gheață, iar alimentele nu mai îngheață. Funcția NoFrost face ca decongelarea să fie ceva din trecut.

Mi-a atras atentia functia DuoCooling, prin care efectueaza controlul precis și independent al temperaturii in compartimentui frigorific și a compartimentului congelator al frigiderului combinat Liebherr CNEL 4313; el se realizează prin intermediul DuoCooling cu două circuite de răcire complet separate. Și nu există schimb de aer între frigider și congelator. Acest lucru previne transferul mirosului și oprește alimentele depozitate de la uscare.

Review Liebherr CNEL 4313

Ce am aflat despre el este ca detine si comenzi electronice cheie. Sistemul precis de control electronic al Liebherr CNEL 4313 este dotat cu un afișaj digital de temperatură și oferă informații despre setările efectuate. Sa nu uitam sticlele! Stativul pentru sticle este o soluție pentru depozitarea băuturilor, care este atât practică cât și plăcută pentru ochi. Aici sticlele pot fi stocate într-un spațiu compact. Este foarte silentios, cu un nivel de zgomot 41dB sit imp de congelare 9kg in 24 ore.

Pret Liebherr CNEL 4313

Recomandarea noastra -> AICI!

In concluzie e clar ca avem un produs foarte interesant la un pret bun . Il puteti cumpara la un pret de apoximativ 2500 lei , din online-ul romanesc dar noi v-am cauta special o oferta foarte tare, pe care o gasiti mai jos! Va Multumim!

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Liebherr CNEL 4313
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Frigidere