Combina frigorifica Arctic ANK326NF+ – Air Flow Dual Tech & No Frost

Salutari prieteni. Astazi discutam despre un frigider dotat cu tehnologii care ne vor face viata mai usoara si va asigura prospetimea alimentelor in timp. Printre tehnologiile disponibile pe Arctic ANK326NF+, specificam cunoscuta tehnologie Full No Frost care contine un sistem de ventilatie asigurand astfel un nivel optim de umiditate. Curentii de aer impiedica formarea ghetii intre cele doua compartimente si asa te vei bucura de un confort deosebit pentru ca nu vei fi nevoit sa dezgheti combina frigorifica periodic.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

De asemenea vom specifica ca racirea este mai eficienta la acest model deoarece functia Air Flow Dual Tech foloseste un curent de aer multidirectional in interiorul compartimentului frigider si asigura o racire uniforma pentru o prospetime indelungata al alimentelor.

Iluminarea din interior este asigurata de tehnologia LED care este mult mai puternica si este o lumina rece fara degajare de caldura ca in cazul unui bec clasic, astfel cu Arctic ANK326NF+ beneficiezi de iluminarea completa a compartimentelor cu un consum redus de energie.
Functia de vacanta este disponibila astfel cand vei pleca in vacanta nu esti nevoit sa scoti produsul din priza deoarece functia ajusteaza temperatura si asigura o functionare economica.

Review Arctic ANK326NF+

Displayul LCD asigura un control foarte simplu asupra tuturor functiilor si a temperaturii fara a mai deschide usa de fiecare data.
Cele 3 rafturi din sticla si cele 3 suporturi de pe usa sunt ajustabile si asigura folosirea eficienta a spatiului interior ele putand fi pozitionate in functie de marimea recipientelor. Se regaseste pe acest model si XXL Bottle care este un raft pozitionat pe usa pentru stocarea sticlelor mari.

Congelatorul lui Arctic ANK326NF+ dispune de 3 compartimente. In congelator se gaseste un compartiment Fast Freeze XL Zone care asigura congelarea rapida. Ai compartimente care sunt disponibile pentru orice tip de alimente. De asemenea exista si Garden Fresh care este un compartiment spatios care asigura pastrarea in stare proaspata a legumelor si a verdeturilor.

Pret Arctic ANK326NF+

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model are un volum net total de 287 litri dintre care 90 de litri are congelatorul, si volumul din frigider este de 197 litri. El are o dimensiune de 185.3 x 59.5 x 60 cm si o culoare alba aratand foarte elegant oriunde l-ai situa in bucatarie.
Este un produs economic din punct de vedere energetic avand un consum de 318 Kwh/an si o autonomie de functionare fara curent de 17 ore.

Cu siguranta este un produs foarte apreciat produs de o companie care pune accent pe calitate si functionalitate. Am cautat pentru voi acest produs si l-am gasit in alte magazine la un pret de 2.300 lei.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Arctic ANK326NF+
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Frigidere