REVIEW – LG GBF548NSDZB pret si pareri!

Salutare, prieteni! LG GBF548NSDZ B este o combina frigorifica incadrata intr-o clasa energetica excelenta A ++, ce contine un volum impresionant de  440 litri total net, tehnologie NoFrost si dispune de un compresor liniar de răcire pentru care producătorul ofera o garantie pe termen lung. Congelatorul conține 4 compartimente spatioase, transparente, si este echipat cu un aparat portabil de gheață și un distribuitor de băuturi.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pentru ca aceasta combina senzationala se bucura de clasa A++, acest lucru demonstreaza de asemenea un consum redus de energie care se incadreaza anual undeva la 294 kwh/an, dar in acelasi timp datorita compresorului sau inteligent functioneaza cu maxima silentiozitate la un nivel de doar 41db.

Review LG GBF548NSDZB

Intr-o culoare eleganta  argintie , acest model se va potrivi foarte usor in orice décor din locuinta dvs. Dimensiunile sale se pot incadra la frigidere mari  dar in ciuda capacitatii sale generoase de depozitare combina frigorifica LG GBF548NSDZ B nu necesita mult spatiu, acesta fiind un concept compact si foarte practic.  Cu aceasta serie de aparate frigorifice va puteti bucura de spatiu suficient pentru a va organiza cat mai bine alimentele necesare. Dispenserul cu apa din componenta sa este deosebit de util in orice gospodarie. De subliniat este si faptul ca frigiderul dispune de tehnologia unica No Frost atat pentru frigider cat si pentru congelator fiind asigurata temperatura ideala dar fiind ferita si de inghet.

Pret LG GBF548NSDZB

Recomandarea noastra -> AICI!

Aceasta combina nu va produce mult zgomot, nivelul sau fiind de 41db iar autonomia sa fara curent de 18 ore este extrem de utila in cazul intreruperii curentului electric. O alta caracteristica a frigiderului LG GTF916PZPZD, este faptul ca include 2 compartimente pentru fructe si legume,  destul de spatioase, unde acestea isi vor pastra prospetimea pe timp indelungat.

Combina frigorifica LG GTF916PZPZD poate fi o alegere excelenta, deoarece este un model compact, modern si economic care vine la pachet cu un compresor de inalta calitate si tehnologie de racire impecabila. Raportul calitate/prêt a fost estimat ca fiind unul excelent, iar ca o informatie suplimentara ar trebui sa stiti ca puteti gasi acest frigider la un pret de aproximativ 2699 lei in mai toate magazinele specializate. Puteti insa beneficia de o oferta foarte avantajoasa ce o veti descoperi chiar in josul acestei pagini!

Pretul de azi 22.10.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG GBF548NSDZB
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice