REVIEW – Combina frigorifica LG GBB59PZKVB – 318 litri Super Tehnologie No Frost, Clasa A+

Salutari. Se apropie pastele si doriti o schimbare in bucatarie? Combina frigorifica LG GBB59PZKVB este cu siguranta un model accesibil oferind tehnologie No Frost si capacitatea de 318 litri volum net total.

LG GBB59PZKVB

Tehnologia No Frost. Sistemele sunt individuale intre frigider si congelator, astfel mirosurile nu se vor amesteca. Sistemul asigura o buna circulatie individuala a aerului, si umiditatea este eliminata astfel impiedicanduse formarea de gheata in congelator.
Sistemele No Frost sunt disponibile pentru frigider si congelator asigura dezghetarea automata fara nici un efort deosebit din partea utilizatorului. Dezghetarea manuala nu va mai fi necesara.

Review LG GBB59PZKVB

Veti descoperi lucruri cu adevarat minunate la LG GBB59PZKVB. Compresorul Inverter Linear asigura un mod de functionare foarte economic si mentine un control optim al temperaturilor, prelungind prospetimea alimentelor.

Sistemul Smart ThinQ. Acest sistem creeat de LG are la baza tehnologia Smart Diagnosis™ care asigura un diagnostic corect al eventualelor probleme cu frigiderul si alimentele din interior. Acest sistem va oferi sfaturi si informatii actualizate despre aparatul frigorific pentru ca dvs. sa luati decizia corecta.

Pret LG GBB59PZKVB

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul acesta ofera un volum generos avand un volum net total de 318 litri. 225 litri sunt disponibili pentru frigider si pentru congelator sunt disponibili 93 litri.

Spatiul interior al lui LG GBB59PZKVB este organizat pe 3 rafturi din sticla securizata, 3 suporturi pe usa si 3 compartimente mari pentru congelator cu sitem de dezghetare automat.

Modelul a fost dotat cu functie ECO, functie super-congelare si sistem de avertizare pentru usa deschisa. Clasat in clasa A+ el va consuma doar 306 kwh / an. Motorul este foarte economic si produce un zgomot foarte redus de 37 dB.
Informatiile despre temperaturi sunt afisate pe displayul LED si setarea temperaturilor se face din panoul de control intuitiv.
Ultimele aspecte sunt legate de dimensiunile aparatului frigorific care sunt de 190 x 60.5 x 70.1 cm.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG GBB59PZKVB
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice