REVIEW – LG ARTCOOL AM09BP pret promotional!

Salutare,prieteni! Datorită stilului său minimalist și simplu, aparatul de aer condiționat LG Artcool AM09BP  armonizează cu designul  oricarui interior! Sticla reflectorizantă din partea frontală a produsului reflectă imaginea ca o oglinda, subliniind  astfel aspectul interior, prin stralucire si frumusete. Dispozitivele Wi-Fi și aplicația exclusivă de control LG vă permite accesul la aparatul de aer conditionat  de oriunde v-ati afla.

Poze si specificatii tehnice ! -> Vezi AICI !

De remarcat este si functionarea extrem de silentioasa a aparatului datorită ventilatorului unic înclinat al LG și compresorului invertor. Este evident ca vorbim de performanta la cele mai inalte standarde,  astfel incat in acest review am sa va dezvalui informatii utile in eventualitatea in care sunteti in cautarea unui astfel de dispozitiv.Doresc sa precizez faptul ca producatorii au reusit sa echilibreze foarte bine raportul intre calitate/pret!

Review LG ARTCOOL AM09BP

Compresorul invertor LG elimină problemele neplăcute ale zgomotului, dar favorizeaza si un grad de racire extreme de rapid, rezultând  astfel un aparat de aer condiționat mai rapid, mai stabil și mai silențios. Acesta reglează continuu viteza compresorului pentru a menține temperatura dorită. Compresorul inverter cu control al frecvenței de economisire a energiei are capacitate sa economiseasca  mai multă energie decât compresoarele convenționale.  Peste 3 milioane de ioni asigură nu numai sterilizarea aerului ci și eliminarea substanțelor nocive și a mirosurilor în jurul unității. Ionizatorul a demonstrat că steriliză mai mult de 99% din bacteriile existente în mai putin de  60 de minute.  Iar dvs. nu mai trebuie sa va faceti griji in privinta sanatatii!

Pret LG ARTCOOL AM09BP

Recomandarea noastra -> AICI!

In funcție de situație, puteți alege nivelul consumului de energie datorită reglării energiei active. Bucurați-vă de un mediu rece și confortabil în timp ce economisiți energie. Designul optimizat al ieșirii aerului , are ca rezultat un debit mai mare de aer, permițând astfel o racire mai rapida. Utilizatorii pot selecta de asemenea direcția declanșatorului în 6 poziții presetate, astfel încât să poată deplasa fluxul de aer exact  în direcția dorită. Aparatele de aer condiționat LG Artcool AM09BP,  trec aerul rece în fiecare colț al încăperii,  datorită funcției ventilatorului cu 4 căi, aparatul emite rapid și eficient aerul în diferite directii.

Tehnologia Gold Fin ™ garantează că suprafața este mai rezistentă la coroziune, mărind astfel semnificativ durata de viață a schimbătorului de căldură.  Funcția complet automată de curățare previne acumularea de bacterii și formarea mucegaiului pe schimbătorul de căldură, oferind un mediu mai plăcut pentru utilizator.

Acest aparat de aer conditionat este un concept de succes al celor de la LG Artcool AM09BP, un dispozitiv de interior  elegant ce se va potrivi perfect in orice décor modern! Iar performantele incredibile in raport cu pretul imbatabil vor alcatui un dispozitiv perfect pentru tine!

Pretul de azi 18.09.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
LG ARTCOOL AM09BP
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice