REVIEW – LG 70UN71003LA – Un design minunat si specificatii top!

Daca vreti sa stiti ce va poate oferi acest produs, atunci va recomand sa cititi postarea integral. Toate detaliile despre el le gasiti mai jos, inclusiv locul de unde poate fi cumparat la cel mai bun pret!

Vorbim despre un televizor dotat cu un ecran LED ce masoara 108 centimetri. Filmele si transmisiunile preferate vor putea fi urmarite la o rezolutie 4K Ultra HD. Culorile redate sunt naturale si marcate de culori vii, in timp ce contrastul este de asemenea unul puternic.

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

LG 70UN71003LA este un Smart TV ce poate fi conectat la retea atat prin LAN, cat si prin Wi-FI. In plus, aveti posibilitatea de a-l conecta la telefon, PC, laptop, HDD si orice alta sursa externa cu ajutorul conectorilor:
Bluetooth, iesire audio digitala, USB, video composite,component, Slot CI+, dar si 3 porturi HDMI.

 

Review LG 70UN71003LA

 


Chiar daca multe televizoare nu stau neparat bine la capitolul video, putem spune ca aici nu este cazul. Dispozitivul ofera un sunet de o calitate inalta, asta pentru ca el este dotat cu un sistem 2.0, care are o putere de 20 W. De altfel, tehnologii precum Down Firing, Ultra Surround sau Clear Voice III vor face ca sunetul sa fie mereu unul clar.

 

Pret LG 70UN71003LA

Recomandarea noastra -> AICI!

 

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 5.000 de lei. Noi avem pentru Dvs. o super oferta pe care vi-o las atasata pe aceasta pagina.

 

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG 70UN71003LA
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare