REVIEW – Televizor LG 55EF950V OLED Smart TV, 3D, 139cm, ULTRA HD 4K

Salut! Azi va voi prezenta un super televizor, mai exact LG 55EF950V, care va va surprinde inca de la prima utilizare datorita caracteristicilor pe care le detine. Va invit sa descoperim impreuna din randurile ce urmeaza tot ceea ce modelul ne ofera, dar si locul de unde il putem cumpara la cel mai bun pret de pe piata!

LG 55EF950V review pareri

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

LG 55EF950V surprinde in primul rand datorita calitatii imaginii oferite, fiind un televizor OLED, ce suporta rezolutia ULTRA HD 4K. Negrul este perfect, pixelii auto-iluminati si culori bogate naturale. Pe langa toate astea, este si un Smart TV performant, ce foloseste renumitul sistem de operare webOS 3.0, unul extrem de usor de folosit, care va ofera acces rapid la continutul online favorit.

Televizorul are un design impecabil, fiind foarte slim, si va ofera un aer de eleganta in locul in care va fi amplasat. Finisajele de cea mai buna calitate, impreunate cu un suport cromat foarte bine construit, va fura privirile tuturor celor din jurul sau. Va recomand sa-l montati in living, acolo unde va puteti bucura impreuna cu familia si prietenii de tot ceea ce modelul ofera.

Review LG 55EF950V

LG 55EF950V ofera imaginile la un aspect de 16:9 iar super ecranul sau suporta rezolutia maxima de 3840 x 2160 pixeli. Veti avea parte de o experienta vizuala impecabila si va veti simti in mijlocul actiunii, deoarece modelul foloseste urmatoarele caracteristici superioare de imagine:

  • Triple XD Engine
  • Dynamic Clear White
  • Active Noise Reduction
  • Dynamic Color Enhancer
  • 24p Real Cinema

Pret LG 55EF950V

Recomandarea noastra -> AICI!

Un asemenea televizor nu avea cum sa dezamageasca la capitolul sunet. El vine echipat cu un sistem audio 2.0Ch Speaker System (2 way 4SPK), ce are o iesire RMS de 2 x 10 W. Pentru ca experienta audiovizuala sa fie una completa, iar sunetul sa fie apropiat calitativ de imaginile oferite de dispozitiv, acesta esta ajutat si imbunatatit constant de urmatoarele tehnologii speciale: Dolby Digital Decoder, 3D Sound Zooming, ULTRA Surround.

Conectarea la internet se face cu ajutorul Wi-Fi-ului integrat sau prin LAN, prima varianta fiind cea recomandata de mine, pentru ca va scapa de atat de inesteticile cabluri.

Pretul de azi 23.04.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
LG 55EF950V
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare