REVIEW – Star Light 43DM7500 cea mai buna calitate!

Salut! Astazi m-am gandit sa iti prezint un model de televizor pe care il testez de ceva vreme si pe care il mai utilizez si la mine acasa. Am avut placerea sa am in teste un model care reda imaginile in format 4K si care imi permite sa ma conectez rapid la internet datorita sistemului de operare Android pe TV.

Star Light 43DM7500 este modelul de televizor pe care il vom descoperi impreuna. Este vorba despre un Smart TV care foloseste cele mai bune tehnologii de redare a imaginilor in format 4K, la o rezolutie de pana la 3840×2160 de pixeli. De acum te poti bucura de cele mai bune imagini la o calitate superioara. Wi-Fi este integrat asa ca nu vei avea nevoie de cabluri suplimentare pentru a te conecta la internet.

Review Star Light 43DM7500

Televizorul este echipat si cu 3 porturi HDMI, 2 intrari USB si un slot CI+. Acest slot CI+ am putea spune ca este o noutate pentru modelele din ultimii ani. Este un slot adresat in special celor care vor sa urmareasca la tv canalele preferate in format HD. De acum poti face acest lucru simplu fara sa mai folosesti vechile decodoare. Conecteaza-te rapid la internet sau la canalele preferate si bucura-te de cea mai buna experienta.

Pret Star Light 43DM7500

Recomandarea noastra -> AICI!

Star Light 43DM7500 are o diagonala de 109 cm si un ecran plat ce reda imaginile in format 4K Ultra HD. Este acum disponibil pe culoarea negru si are o greutate de 8.2 kg. Sistemul de operare este Android. Acesta iti permite accesul rapid la toate aplicatiile preferate. Raportul pret calitate este foarte bun si recomand cu incredere acest model de televizor. Pretul de pe piata online acum este de aproximativ 1.400 Ron, dar am gasit si o oferta ce iti poate fi mai benefica, oferta pe care te invit sa o descoperi mai jos.

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Star Light 43DM7500
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare