REVIEW – Televizor LED Game TV LG 43LJ515V, 108 cm – Divertisment pe un ecran Full HD!

Salutari, prieteni! In review-ul de azi vom vorbi despre televizorul LG 43LJ515V. In randurile urmatoare, va voi prezenta caracteristicile cu care acest model ne incanta, locul de unde il puteti achizitiona la cel mai bun pret de pe piata, dar si ce parere au cumparatorii despre el.

LG 43LJ515V

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

La primul contact cu televizorul LG 43LJ515V, am ramas placut surprins de designul acestuia. Modelul este unul modern si discret, ceea ce il face sa se potriveasca perfect in orice incapere. Materialele din care este fabricat sunt de o calitate buna, iar picioarele de sustinere sunt solide, scapandu-va astfel de grija unui eventual accident nefericit.

Dispozitivul are un ecran Full HD cu o diagonala de 108 cm, ceea ce il face potrivit pentru un dormitor, sau, de ce nu, pentru un living de dimensiuni medii.

Review LG 43LJ515V

Personal, il recomand celor care au copii, deoarece vorbim despre un LED Game TV. Dispozitivul vine cu jocuri integrate, care va vor face sa va bucurati de o experienta de divertisment pe masura.

Televizorul 43LJ515V sta bine si la capitolul sunet. El vine dotat cu un sistem audio stereo ce are o iesire de 10 W. Asadar, vorbim despre o putere destul de mare pentru dimensiunile pe care modelul le are.

 

Asa cum va spuneam, resolutia pe care acest TV o suporta este una Full HD. Imaginile vor fi redate la o claritate peste medie, insa nu este de mirare, dat fiind faptul ca sunt ajutate de urmatoarele caracteristici speciale:

  • Color Master Engine;
  • Resolution Upscaler;
  • True Motion Refresh;

In timpul testelor, am constat ca sunetul se aude clar, fara distorsiuni. La fel ca imaginile, acesta foloseste si el cateva functii, printre care tin sa amintesc: Clear Voice sau Virtual Surround.

Pret LG 43LJ515V

Recomandarea noastra -> AICI!

Desi nu vorbim despre un Smart TV, nu veti simti lipsa acestei functii. LG 43LJ515V vine cu o multime de conectori cu ajutorul carora puteti conecta aproape orice tip de dispozitiv extern. Produsul vine cu:

  • Iesire audio digitala;
  • Intrare USB;
  • 2 Porturi HDMI

 

In concluzie, consider ca televizorul merita achizitionat. Acest LG ne incanta cu un design placut, cu o diagonala generoasa, dar si cu o experienta a divertismentului peste medie. In general, televizorul poate fi cumparat la un pret de aproximativ 1800 RON

 

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
LG 43LJ515V
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare