LG 32LM550BPLB – PRET BUN!

Astazi m-am gandit sa va prezint un televizor ce face parte din categoria celor ieftine. Numele lui este LG 32LM550BPLB, iar daca doriti sa descoperiti toate informatiile despre acesta, va invit sa cititi articolul prezent.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Din punct de vedere al designului, modelul arata destul de bine si pare construit din materiale de o calitate buna. Acesta vine impreuna cu doua picioare ce formeaza un suport stabil, insa va putea fi plasat si in perete cu ajutorul unui suport VESA.

Review LG 32LM550BPLB

LG 32LM550BPLB ofera imagini la o rezolutie HD. Totusi, calitatea imaginilor este destul de buna, culorile fiind vii si naturale. Asta se datoreaza caracteristicilor superioare de imagine, ce vor regla constant calitatea video.

Sistemul audio stereo emite un sunet destul de bun si suficient de puternic daca ne raportam la faptul ca televizorul are un ecran de doar 80 cm in diagonala. Precum capitolul video si cel audio foloseste o serie de tehnologii speciale.

Functii utile!

LG 32LM550BPLB nu este un Smart TV, insa asta nu inseamna ca nu veti putea reda continutul dorit de pe alte surse ce sunt conectate la internet. Modelul vine cu conectori diversi, asta pentru ca voi sa-l puteti conecta la un PC, telefon, laptop, mobil, tableta, USB stick sau HDD extern.

In plus, TV-ul vine si cu o serie de functii interesante, precum: teletext, player media, inregistrare, program TV, mod Hotel si nu numai.

Recomand televizorul LG 32LM550BPLB tuturor celor care isi doresc un model simplu, ideal pentru incaperile de mici dimensiuni sau pentru casele de vacanta.

Pret LG 32LM550BPLB

Recomandarea noastra -> AICI!

Avand in vedere pretul de aproximativ 1250 RON la care acest LG poate fi achizitionat, pot spune ca el este unul corect raportat. Asadar, va invit sa dati click pe unul dintre butoanele din articol, pentru ca acolo aveti sanse bune de a gasi modelul la o oferta mult mai avantajoasa. Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 31.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
LG 32LM550BPLB
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice